Hlavní obsah

TEST: Móda do sportu patří. S pink criss-cross legínami budete královnou fitka i parku

Praha

Jakožto žena chci vypadat dobře i při sportu, kdy mi po několika minutách běhu splihnou vlasy a rozteče se makeup. Celkovou vizáž musí tedy zachránit můj outfit. Někomu se to může zdát povrchní, ale když je oblečení pohodlné a slušivé zároveň, přiznejme si dámy, cítíme se lépe, a i ty výkony jsou pak lepší.

Foto: Sport.cz

Kristýna Léblová a její trénink v oblečení NESSI.

Článek
Fotogalerie

Do rukou se mi dostaly legíny značky NESSI sportswear a to byla trefa do černého. Tyhle legíny byly navrženy speciálně jak do fitka, tak na běhání.

Geometrické tvary navíc vévodí letošním trendům, s růžovými odstíny nikdy nešlápnete vedle. Když jsem je oblékla, měla jsem dokonce pocit, že na sobě nemám nic. Jsou lehké, neškrtí, a přitom opticky zeštíhlují minimálně o dvě velikosti! Prostě dokonalost sama. Střih vymýšlel génius.

Opravdu barvy nevyblednou?

Materiál je pohodlný i na dlouhé tratě. Ačkoliv jsem běžela patnáct kilometrů v letních teplotách, materiál průběžně odváděl vlhkost od pokožky. Podle výrobce je model ušitý z prodyšného materiálu flexibil fit, což odpovídá skutečnosti. Vlastně jsem nebyla ani po tolika kilometrech zpocená.

Vzhledem k tomu, že legíny splynou s vaší pokožkou, nebrání vám v žádném pohybu. Jako samozřejmost beru, že mají reflexní prvky, tudíž jste vidět na míle daleko. Podle výrobce prý barvy jen tak nevyblednou, tak jsem zvědavá, zatím nemohou soudit.

PLUSY
výrazný vzor
příjemný materiál a střih
zeštíhlují
přizpůsobí se tělu
odsávají pot
MÍNUSY
zatím se žádné neprojevily
CENA
legíny 1250 Kč
tričko 750 Kč

K legínám jsem dostala i černé prodyšné ultra light tričko.

Tady bych vyzdvihla pouze materiál, který je velice prodyšný. Dokonce v pod paží a pod prsy a na zádech má zóny pro zrychlený odvod vlhkosti systémem 3D kanálků, což opět znamená, že i když dáte dvacet kilometrů v rekordním čase, nejste zpocená, nebo jen nepatrně. Tričko vás udrží v suchu, a dokonce nejste cítit potem. Navíc je velmi příjemné na dotek.

Co se módy týká, tak rozhodně není vhodné pro postavy „krev a mlíko." Dámy, pokud máte velká ňadra, tak se mu raději vyhněte, nebo si objednejte o velikost větší, než jste zvyklé. Kvůli zvýšenému „krku" a delším rukávům budete vypadat o dvě čísla větší, než ve skutečnosti jste.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články