Hlavní obsah

Fast Foot: Když vám schody drtí život

Schody. Jediné slovo, které dokáže otrávit běhání na poměrně dlouhou dobu. Protože vybíhání nahoru po sobě jdoucích stupňů je zničující, ale posilující. Jenže pokud jich jsou stovky a stovky, jež občas prošpikujete desetikilovou vestou na zádech, máte o zábavu a funění postaráno. A takové bylo další natáčení běžeckého seriálu Fast Foot.

Natáčení seriálu Fast Food na LetnéVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Sraz na krásné Letné. Vyhlídka, sluníčko, idyla. Ovšem než se Jacob, ten s tím barevným čírem, objevil a v ruce držel desetikilovou vestu. „Tohle je dneska naše," pravil a usrkl teplého čaje. Tím pro některé účastníky tohoto běžeckého zájezdu skončilo pěkné odpoledne.

Aby toho nebylo málo, přišla sázka. Jak jinak, že? Každý ze tří běžců musel absolvovat výběh pod stanovený limit. Pokud ne, přišel trest. Kdo pykal? To neuhodnete, fakt ne. Pokud si ale myslíte, že šlo o jeden výběh, tak nešlo.

Celkem jsme se trápili na trati dvanáct kol a po každém jsme měnili vestu. Někdo nesl tuto výzvu statečně, další bojoval o prosté přežití, aby se vydrápal nahoru, popoběhl po rovince a poté vzal schody dolů, aby mohl zase zvesela nahoru.

A protože tohoto dílu se účastnili i fanoušci seriálu Fast Foot, tak někteří také okusili pražské schodiště. Snad mohu prozradit, že všichni přežili a společně jsme si ještě dali pár kilometrů navíc. Do běhu se dala skupina více jak dvaceti běžkyň a běžců. Díky všem, kteří přišli!

Fast Foot - Škola běhu vychází každou středu na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: