Hlavní obsah

Fast Foot: Fenomén se připojil a už běhání nenávidí

Praha

Běžecký seriál Fast Foot se začíná postupně rozrůstat o další osoby. A nezůstane jen u jedné persony. I když tuhle bude těžké překonat. V běžeckém se představil fenomén - Karolína Vrbasová, která má na Stream.cz pod palcem seriál Fenomén, který získal za svoji existenci téměř 110 miliónů zhlédnutí.

Fast Foot byl tentokrát na Vltavské.Video: Sport.cz

 
Článek

„Jsem unavenější po dnešku," přiznala Karolína po prvním dnu, kdy ladila svůj běžecký styl. Chvílemi to vypadalo, že už příště nedorazí, ale po chvilce odpočinku přece jen změnila názor. „Musím přijít, spíš přilezu po čtyřech, už vás nenávidím," vyslala do světa unavený vzkaz.

Tento díl Fast Footu se odehrával u stanice metra Vltavská, která byla otevřena v roce 1984. Okolí, to je především beton, schody, hloučky teenagerů, kteří provozují parkour. To vše v prostředí, kde se daří i sprejerům. My se ale zaměřili i na protahování, to nesmí při běhání chybět.

A jak se už stalo pravidlem, opět si Jacob vymyslel sázku. Tentokrát se týkala běhání, ale nešlo o pohyb vpřed, ale do výšky, velké výšky. A jak známo, na nakloněné rovině se obtížně sune dopředu. Jak tento souboj dopadl, kdo musel pykat, můžete zjistit už dnes v seriálu Fast Foot - Škola běhu, která vychází každou středu na www.stream.cz.

Reklama