Hlavní obsah

Fast Foot: Rovinka, rozcvička, krutý trest

Praha

V dnešním díle nebude o překvapení a nečekané zvraty nouze. Zablbneme, rozcvičíme se, nové členy přivítáme a ještě stihneme pár věcí okolo. Výborný střih, hbitá kamera a Jakubovy řečičky dovrší další smrtící koktejl informací, ilustrací, propagací a demonstrací. Kdo by nechtěl běhat s námi?! Už brzy budete mít možnost.

Zeď není překážka, ale výzva!Video: Stream.cz

 
Článek

Běhat se dá všude ‒ na rovině i v terénu. Co když je ta rovina ale nepříznivě nakloněná? A navíc jde už zase o vypečenou sázku, která vyrašila ve vystříhané hlavě s Irokézem uprostřed? Raději nebudu napovídat, to prostě musíte vidět.

Ke třem kohoutům přibude nyní i opravdový ženský element. Ten element bude třeba nejprve naučit běhat, ale jednou už tady je a tak bude zase o zábavu postaráno. Zatím umí pouze chodit, půlmaratón ji ale letos nemine. Časový limit tam není zase až tak štědrý, že by si se svým chodeckým uměním vystačila. Ale protože je už od svých šestnácti v pohodě, určitě to zmákne.

Po pořádném protažení dozrál čas na to, abychom se mužně sesedli na zídce a pokřikovali na fastfootového zobáka. Ukazuje se, že naše tréninková metoda opravdu funguje, a tak budete mít možnost pokochat se pohledem na fenomén.

Zlokuře tentokrát moc neúřadovalo, zle si s námi zahrál však sám osud. Za celou redakci Běhání.sport.cz bylo nám dáno nésti krutý trest. A na někoho to bylo moc.

Fast Foot - Škola běhu vychází každou středu na www.stream.cz.

Reklama