Hlavní obsah

Fast Foot ve městě poznal i party boy Tuna

Praha

Tento díl bude poněkud aprílový, alespoň by se to někomu mohlo zdát. V hlavní roli bude město a dva soupeřící týmy běžců. Půjde o melouny, jablka, selfie, rozhovor o běhání, vyhořelé sirky, ale hlavně o čest. A i nějaká ta užitečná informace přibude.

Fast Food novýVideo: Stream.cz

 
Článek

Seriál Fast Foot se rozrůstá o dalšího člena. O člověka, který se s námi připraví na svůj první půlmaratón v životě. Na svých prvních 21 kilometrů a 97,5 metrů k tomu. Je to vzdálenost, kterou už neuběhne úplně každý na první pokus, bez přípravy. Přesto patří mezi běžci k nejoblíbenějším. To koneckonců opět potvrdil pražský půlmaratón, jenž se běžel tuto sobotu.

Muž, řekněme středního věku, otec čtyř dětí, náruživý alkoholik a party boy. Vidí-li své obnažené tělo na fotografii, brblá něco o olihni. Jeho parketou jsou kladiva a nejčastěji ze všeho říká A dost! Ano, máte pravdu, skutečně se jedná o hlavního protagonistu stejnojmenného seriálu na internetové stanici Stream.cz.

Šortky popeláře nebo z pláže?

Moderátor A dost! Jan Tuna bude naší další obětí. Jeho vztah k běhu prokazuje nejlépe jeho vzezření. Je to rebel! A nebude to s ním jednoduché. Nátělník má sice z funkčních materiálů, jeho barevnost však odkazuje na šedesátá léta minulého století. Ani spodní částí své garderóby to Jan nijak nevylepšil. Marně přemýšlíme, zda jeho šortky běžně na léto fasují popeláři, či zda je to jen nějaký sepraný model z australských pláží. Korunu všemu nasazují jeho brýle. Jsou natolik psychedelické, že není radno do nich bořit pohled příliš dlouho.

Že vše dožene zvýšenou pílí a snahou, prokazuje už v tomto díle. Před televizními kamerami neváhá místopřísežně prohlásit, že končí s alkoholem – alespoň do půlmaratónu. No uvidíme. Mohl by to být tajný favorit na půlmaratónskou trať. Jak známo, holdovači alkoholu mají snížený práh bolesti. A že to ještě trochu bude bolet, to je více než jasné.

Reklama

Související témata: