Hlavní obsah

Fast Foot: Občas běžíte i po kolenou. A to bolí

Praha

Pokud byly doposud některé díly běžeckého seriálu Fast Foot mírně vybočující, tak tento aspiruje na kus, který byl odkloněn přímo do jiné dimenze. Je otázkou, kdo přišel s tímto nápadem, ale běhat po dvou je prý nuda, takže do pohybu se musely dát všechny údy.

Fast Foot zamířil opět na oválVideo: Sport.cz

 
Článek

Boty na nohou, boty na rukou. Byli i tací, kteří museli použít pro pohyb vpřed sněhule, ačkoli v Radotíně na tartanovém oválu nebylo po sněhu ani památky. Závod na čtyři sta metrů po čtyřech. Ano, v tomto padla sázka. Kdo skončil poslední, musel se vypořádat s přerostlým kuřetem.

Závod měl nečekaného poraženého, který si odnesl poslední místo, ale také odřené ruce a kolena. Snažil se, aby ho zastoupila místní kopáčská rota, ale ta odmítla a držela se svých pracovních žezel.

Jeden odmítl trest

Nečekaný verdikt přišel při udílení trestu. Pykali nakonec dva „lezci". Druhý odmítl trest, takže ho trest neminul. A byl přesně podle kuřete - vejcový.

Ale i na běh se dostalo. Byl tu druhý test na 1500 metrů, který se nakonec smrsknul do boje s časem jen pro tři běžce. A byli to ti, kteří mezi sebou soupeří.

Chcete vidět více? Fast Foot - Škola běhu, stačí každou středu zajít na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: