Hlavní obsah

Fast Foot: Nezkušení odvážlivci v Praze se nezalekli 10 000 metrů

Praha

Zaběhnout deset kilometrů, navíc na oválu, to chce porci odvahy. Přece jen točit se pětadvacetkrát dokola není druh zábavy, který by každý vyhledával. Ale našli se tací, kteří přišli na natáčení dalšího dílu Fast Footu dobrovolně. Patří jim velký dík.

Fast Foot tentokrát prověřil i kameramana.Video: Sport.cz

 
Článek

Určitě si dobře pamatujete na ovál v Radotíně. Tentokrát se přišli proběhnout běžci, kteří sledují běžecký seriál na Stream.cz. Došlo na druhé veřejné běhání. Na jedné straně ostřílení, kteří mají zkušenosti i se závody. Na druhé straně se na tartanový ovál postavili odvážlivci, pro které byla vzdálenost 10 tisíc metrů metou, kterou ještě nezdolali. Ale to už neplatí.

Do boje s časem a metry se vydala i Karolína a Honza, který si bez větších problémů poradil s požadovanou distancí. Je to prostě talent. Ne půlmaratónský, ale přímo maratónský.

Kameraman v zednickém kolečku

Do hodinového běhání se zapojily nečekaně i děti, které měly fotbalový trénink. Ty chvílemi nestíhaly krotit balón, našly si příjemnější zábavu. Ano, vyhrálo kuře, které se dočkalo skandování a nakonec i velkého objetí.

Pokud jde o závod na oválu, tak své si užili i kameramani. I když tentokrát se museli spokojit s netradičním dopravním prostředkem, který jim umožnil ty nejlepší záběry. Ač to je k neuvěření, svou roli sehrálo i kolečko od zedníků.

Chcete vidět více? Fast Foot - Škola běhu, stačí každou středu zajít na www.stream.cz.

Reklama