Hlavní obsah

Fast Foot: Životní výkony pod démonickým vládcem

Praha

Nikdo se zřejmě nebude divit, že v pořadu o běhání budeme zase jednou běhat. Tentokrát konvenčním způsobem, ne jako minule. Nastal čas podrobit se přísnému testu. Deset kilometrů na oválu? To může být pro někoho i přísný trest. Zřejmě jsme v minulém životě provedli něco velmi ošklivého.

Běh na 10 km: Jak ze sebe vydat maximumVideo: Stream.cz

 
Článek

Jakubovi se podařilo zfanatizovat dav svých fanynek a fanoušků. Jako poslušné ovečky se postavili na start. Na start trati, o jejíž délce se mnohým z nich ještě ani nezdálo. Jak toto může skončit? Kolik infarktů, přehřátí, přetížení organismu se dočkáme?

Jeden z běžců prozrazuje, že nikdy neuběhl ani čtyři kilometry! Karol už nemůže, je celá zarudlá a jiný borec se přišel zase jen tak zahřát. Ten se pro změnu nestačil pořádně ani zadýchat. Aby toho nebylo dost, do cesty se nám staví i příroda a přiostřuje povětrnostní podmínky. A nezvedené děti hrající fotbal se nám pokouší sníst Zlokuře. To přeci nejde! Bez zla se ze světa ztratí i dobro.

Část naší redakce byla zproštěna fanatické povinnosti členů běžecké sekty a bylo jí povoleno zařadit také posilování rukou. Ale nebylo to jen tak. Libor se stal zřejmě prvním běžcem, který se po radotínském oválu proháněl se zednickým kolečkem v rukou. A v kolečku se krčil... ale na to se už raději podívejte sami.

My se zatím odplazíme do bezpečí, z dosahu démonického vládce sektářského Jakuba a raději se vrhneme do náručí lékařů.

Nové epizody najdete každou středu na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: