Hlavní obsah

Fast Foot: Šipky a angličáky rozhodly o poraženém v Kbelích

Praha

Běžecké měření sil se nemusí pokaždé odehrávat jen s běžeckými předměty. Někdy vám k výhře musí posloužit i šipky, terč a pár angličáků, které vám dokáží vzít během několika minut sílu a následující obíhání rybníčku se jeví jako vysvobození, které ale může rychle skončit.

Foto: Libor Kalous, Sport.cz

Další díl seriálu Fast Foot. Tentokrát byla blízko prohrané sázce Karol, ale nakonec nepykala. Proč?

Článek

Další natáčení seriálu Fast Foot se konalo v nádherných exteriérech. Krásné slunné odpoledne v Kbelích. Příroda, prolézačky, pošťuchující se děti, rybník, kachny. Jen si sednout a rozjímat.

Ne, ne.

Šipkařský terč připevněn na totem a šipky. To jako hlavní náležitosti pro běhání. Princip byl snadný, leč záludný. Kdo hodil dvacítku, provedl dvacet angličáků. Kdo hodil double, tak se musel popasovat se čtyřiceti. Kdo si vzpomněl na hospodská zápolení a měl tento sport ještě v ruce, hodil jedničku a mohl pošetřit síly.

Vítězem se stal ten, který za hodinu odběhl nejvíce koleček. Do zápolení se pustila čtveřice. Mohlo se zdát, že Karol bude v nevýhodě. Ano, byla a prohrála. Kombinace pevné ruky, fyzického vypětí a běhu pro ni vyzněla čtvrtým místem, tedy posledním. Tudíž následoval trest, který nakonec nemusela podstoupit. Proč?

Pokud chcete znát odpověď, stačí kliknout na Fast Foot - Škola běhu, která vychází každou středu na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: