Hlavní obsah

Fast Foot: Kila, tuky musí pryč. Pomůžou chytré hodinky?

Krásné počasí, jezírko, kachny a běhání. Také jak jinak, to je Fast Foot, pohodový seriál o běhání. A tato činnost je označována za aerobní, tudíž můžete při správné tepové frekvenci spalovat tuky. A to je téma, které je stále středem pozornosti. Někteří běžci mu ale věnují více času.

Fast Foot, tepová frekvence Video: Sport.cz

 
Článek

Pozorný byl i Jan Tuna, který by rád nepatrně vylepšil určitou část svého jinak božského těla. Jeho neustálé dotazy se nesly v jedné tónině - kdy budu mít pekáč buchet, už to bude? A takhle po každém uběhnutém kilometru a kontrole tepové frekvence. Jendo, chce to čas, ani kuře za týden nevyroste.

Při tomto dílu zpozorněla i Karolína Vrbasová. Ta si vzala do hlavy, že musí sundat břicho. Marně jsme se snažili její obří problém objevit, ale trvala na svém. Prý tam opravdu je! Jestli to nebude tím, že slečny, dámy a ženy komplexně řeší toto v podstatě nonstop.

Chvílemi natáčení připomínalo hodinářství, protože jsme neustále koukali na sporttestry, chytré hodinky, které dokáží změřit tepovou frekvenci, čas běhu, průměrný čas na kilometr, spálené kalorie a další věci. Někteří běžci pro svůj sport zkrátka vědu potřebují.

Abych nezapomněl. Sázka?

Pokud chcete znát odpověď, stačí kliknout na Fast Foot - Škola běhu vychází každé pondělí na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: