Hlavní obsah

Fast Foot: Bitvy o Karlův most se účastnilo i Mexiko

Praha

Městská hromadná doprava, taxík a nohy. Nohy běžce. Tři možnosti k dopravení se z bodu A do bodu B. Kdo je rychlejší, kdo skončí poslední? Otázka, na kterou se v Praze pokusil najít odpověď běžecký seriál Fast Foot.

Fast Foot - všichni směr na Karlův most.

 
Článek

Tři skupiny. Dvě po dvou, jediná Karol vyrazila na trať sama. Jenže vlastně ne tak úplně. Nasedla do taxíku a nabrala směr Karlův most. Zde byl sraz všech účastníků, kteří svedli rychlostní bitvu.

Možná se zdá, že Karol měla pohodový úkol. Nechala se vézt, ale to se jen zdá. Aniž tušila, opět ji neminul jeden menší fyzický trest. Chudák holka, ale aspoň bude mít fyzičku.

Běhání tentokrát zůstalo na Reném a Jakubovi. První letitý běžec, druhý trenér, takže volba byla jasná. Proč nominovat amatéry. Nazuli kecky a zmizeli v pražském prachu.

Druhá dvojice musela najít nejrychlejší cestu pomocí městské hromadné dopravy. Na pohled snadný úkol, ale když máte x východů z metra a žádný z nich nenasměřuje k jedné z hlavních dominant Prahy - Karlovu mostu, tak chvíli tápete. Jenže stačí potkat mexickou studentku, která ví a poradí.

Pokud chcete vidět vítěze tohoto městského klání, stačí kliknout na Fast Foot - Škola běhu, která vychází každé pondělí na www.stream.cz.

Reklama