Hlavní obsah

Fast Foot: Žádné tajemství, ale tohle vás bude po dřině bavit

Praha

Tentokrát s Fast Footem zaběhneme do zákoutí povalování, protahování, relaxace a regenerace. Ne každý si to připouští, ale i takové nicnedělání je nedílnou součástí každého dobrého tréninku. No, a když za sebou máte nějaký závod? O to více budete potřebovat odpočinek. Než ale ulehnete na gauče k televizním obrazovkám a necháte se obskakovat od manželky, vyslyšte pár dobrých rad.

Regenerace po běhu.Video: Stream.cz

 
Článek

Než ale přistoupili k regeneraci, rozutekli se protagonisté seriálu doslova po celém světě. Honza Tuna zavítal do daleké Asie a zlé, leč dobře informované jazyky nám potvrdily, že se ještě více než běhání věnoval všemožným neřestem. Jakub odjel za našimi slovenskými bratry, aby poměřil svou rychlost s autem na Wings For Life, Libor běžel svůj první maratón v Praze a René si udělal výlet do Švýcarského spříseženství, aby v této destinaci vyzkoušel desítku a maratón.

Je jasné, že všichni potřebují regeneraci jako sůl. Snad jen Karol ne, je dost možné, že to už zase flákala. A navíc přišla pozdě na natáčení, tak si na zahřátí vysloužila pár angličáků navíc. Konečně se můžeme pustit do regenerace (rozuměj povalování). Je jasné, že když od svého těla něco chcete, očekáváte od něj ne zrovna lehké výkony, je třeba se o něj také patřičným způsobem postarat. Odpočinek je nejdůležitější součást tréninku.

Druhý den po maratónu si lehce vyklusneme nějaký ten kilometřík nebo dva, zajdeme na masáž, popřípadě si ji můžeme způsobit i sami. Jak toho docílit bez velkého vypětí se dozvíte v tomto dílu seriálu Fast Foot. A také to, co se na vás (a na Karol) chystá příště. Nenechte si ujít - www.stream.cz!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články