Hlavní obsah

Fast Foot: Noční horor, Kazma v akci a ostrý fór

Běhat v noci? Ano, kdo chce, najde si i zde své kouzlo. Ale k nočnímu běhání patří také pár náležitostí, které by se měly dodržovat. Nejde o strašení, ale o prevenci, která vám může běžecké zpestření zpříjemnit, ulehčit. Můžete zažít ale i opačné pocity, což se snažil také ukázat další díl seriálu Fast Foot.

Fast Foot - noční překvapení.Video: Stream.cz

 
Článek

"Vidět a být viděn." Základní povinnost pro noční běhání. Dalším plusem je běhání ve dvou. Bezpečnost se nesmí podceňovat, což poznala Karol, která musela zažít pár drsných sekund, když se na ní vrhnul v temném místě Kazma, nový běžec Fast Footu.

Karol nevěděla, netušila. Její reakce podle toho také vypadala. A nebyla vůbec hraná! "Bojím se, že tam někdo je," přiznala ještě do kamery před hrůzostrašným vyděšením.

Dva běžci tentokrát chyběli. Věčný začátečník Libor sbíral kulturní body, když vyrazil na balet a běžecký úbor vyměnil za společensky přijatelnější outfit. Zcela jiné strasti zažíval Honza, který se na dovolené na Taiwanu rozhodl běhat a nepodcenit trénink. Jeho idylku ale zhatila malá svízel. Vyběhl si dát deset kilometrů a teploměr ukazovat třicet stupňů. Podmínky, které si vyžadovaly vodu, pitný režim. Nestalo se, takže můžete vidět, že to nebyl lehký boj.

A to nejlepší na konec. Pokud si chcete zaběhnout půlmaratón v Olomouci, který se koná v sobotu 20. června, máte jedinečnou příležitost. Seriál Fast Foot nabízí dvaceti z vás možnost se připojit k týmu a popasovat se s jedenadvaceti kilometry. Jak získat startovní číslo, podmínky? Stačí sledovat Fast Foot, který běží na www.stream.cz. Dobrý běh!

Testovali jsme:

Reklama