Hlavní obsah

Fast Foot: Noční můra a natržený pytel

Praha

Už zase jde do tuhého! Žádné takové to laciné popobíhání, ale pořádný trénink. Pěkně do prudkého kopce. A se zátěží. Někdo dostane na záda desetikilovou vestu, někdo činku do ruky, další za sebou potáhne spoustu kamení a někdo ještě větší zátěž. Tunu!

Zátěžový tréninkVideo: Stream.cz

 
Článek

Nad Prokopským údolím se vypíná mnoho nepěkných stoupáků a u jednoho z nich jsme si tentokrát dali sraz i my. Přísný tréninkový dozorce Jacob rozdal zátěže a pořádně si smlsnul na Kazmovi. Ten musí být opravdu vyznavač krutého utrpení, jinak si to nelze vysvětlit. Už při prvním kopci si totiž natrhne pytel. A Karol se zase nedokáže odloučit od svého batohu, a tak má zátěž navíc.

Pořádný trénink se zátěží připraví protagonisty na předlouhé kilometry dalšího půlmaratónu, tentokráte v Olomouci. Jak se říká: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. To platí samozřejmě pro všechny kromě Kazmy. Ten zkusí kolo osudu otočit do protisměru a všem to na závodech pořádně nandat. Po roce nicnedělání má parádně zrelaxováno. A nedopustil se ani další velké chyby - nepřetrénoval. Tak uvidíme.

Honza poskakuje po kopcích i se zátěžovou vestou, jako by byl kůzle od terénkozy. Karol supí pod tíhou svého nerozlučného přítele Batoha a René už to nevydržel a utekl. Měl v očích takové barevné spirály a blábolil cosi o dovolené.

V prostřihávaných rozhovorech se dozvíme cosi o tom, kdo si na další půlmaratón věří a kdo vůbec. Komu se o děsivých půlmaratónech zdávají sny plné němých výkřiků a propocených polštářů. A je to vůbec důležité? Dozvíte se již brzy - ve vašich hlavách a na www.stream.cz! Koukejte se, jestli do Olomouce chcete jet s námi!

Reklama