Hlavní obsah

Fast Foot: Kouzlo, které dokáže změnit život. Každému!

Motivace, dalo by se říci, je jedno z mnoha účinných kouzel. Pokud naši borci třeba v hokeji nevyhrají, lze to svalit na očarování zlou ježibabou s totožnou národností jako naši soupeři. A nebo na nedostatek kouzla ‒ motivace. Nedostatek všech těch faktorů, činitelů podněcujících v nás určité jednání. A u běhu je to přesně tak. Aby vám takové kejkle nikdy nechyběly, sledujte náš seriál.

Jak se motivovat a vypotit kila - StreamVideo: Stream.cz

 
Článek

V tomto díle jsme tedy kouzlili, vytvářeli motivaci i tam, kde nebyla. Objevovali motivaci, tam, kde ji nikdo netušil. A někdo se třeba na veřejnosti tak odkopal, že jsme všichni koukali. Kazma tvrdí, že kopce jsou to nejhorší, co ve svém bujarém životě potkal. Navíc nám prozradil, že půlmaratón by nikdy nedal bez Jakuba ‒ motivátora a parťáka.

Parťák je také strašně důležitá věc ve světě běžce. Vykope vás k lepším výkonům, donutí vás trénovat, i když se vám zrovna ale vůbec nechce. Dalo by se říci, že Jakub je v tomto směru takový náš parťák. I když spousta z nás ho má spíše za třídního nepřítele. Karol už na začátku motivačního tréninku hlásí, že je vyřízená tak, že ani nemá hlad. Přesto se jí s námi určitě běhá dobře. Protože jinak by určitě neběhala vůbec...

Libor s Honzou se trochu shodovali, chtějí něco dokázat, zaznělo něco o ješitnosti. Honza navíc hubne a přestává býti olihní. Pravděpodobně básník. Anebo tlusťoch ‒ alespoň ve své mysli. Běžcova mysl může být dobrým motivátorem i demotivátorem, tak pokud si s ní nevíte rady, vyhledejte rady odborného lékaře.

Na konec motivačního tréninku přicházejí motivační hmotné dárky přízemního charakteru. Jídlo. Sacharidy a proteiny ve své nejčistší podobě. Co si přivezl Honza z exotické dovolené? Nějakou nepěknou chorobu, nebo proteiny? O co se Kazma (ne)rad dělí? A co si o tom všem myslí Karol? Sledujte v dalším díle seriálu na www.stream.cz!

Reklama

Související témata: