Hlavní obsah

Fast Foot: Poslední bitva vzplála. Překvapivé výkony, nečekaná odhalení!

Ze světa, jaký jsme ho znali, nezůstal kámen na kameni. Z neběžců se stali běžci a vše, co se mělo stát, se už stalo. Až na jednu výjimku - půlmaratón v Olomouci. Je tady velké finále, finale grande, pochod mažoretek, bohatá tombola a závěrečný ohňostroj. Dvacet z vás s námi vyrazilo na sever daleké Moravy, aby poměřilo síly s 21 kilometry.

Velké finále.Video: Stream.cz

 
Článek

A jak to dopadlo? Špatně. Pro Kazmu. Ten se totiž neobjevil, ztratil se, nedostavil se. My ostatní jsme si to řádně užili. I přes drobné komplikace s dopravující agenturou jsme dorazili včas a dokonce i najedení, abychom ještě stihli vyzvednutí čísel.

Leč ouha, komplikace se množí. Jan Tuna nejen že to každou chvíli přehání s relaxací a regenerací, ale navíc všude chodí pozdě a ‒ jak se ukázalo ‒ zaregistrovat se na závod je pro něj nadlidské vypětí. Celkem tři účastníci nezvládli registraci po internetu a hrozí, že budou vyloučeni z řad závodníků.

Další líté boje s technikou i lidským faktorem pak ale přinášejí kýžené ovoce. V nastalém šrumci před startem už jen stíháme krátkou rozcvičku a několik obdivně nevěřícných pohledů na vymazlenou olomouckou kašnu s želvičkami a jinými výstřednostmi.

Jak se ale říká, když je konec dobrý, je vlastně všechno dobré. A jaké konce měly naše příběhy? Překvapivé. Překvapivé vlastně skoro pro všechny. Sledujte naposledy na www.stream.cz.

Reklama

Související témata: