Hlavní obsah

Startuje podzimní běžecká show - třináct zastávek. Vše zdarma

S létem běžecká sezóna nekončí! Ten kdo váhal a stále váhá, má šanci se rozběhnout. Jedna běžecká show se Českem valí. A třeba rovnou k vám. Vydejte se během Mattoni FreeRun Roadshow na ověřené a oblíbené trasy. Prožijte podzim v pohybu a objevte v sobě vášeň pro běhání. Akce odstartovala 21. září v Praze a pokračuje až do 5. listopadu 13 zastávkami ve větších městech. A účast je zdarma.

Foto: RunCzech

Mattoni FreeRun Roadshow může odstartovat. Přidáte se?

Článek

„Pro nezkušené běžce je Mattoni Free Run skvělou příležitostí, jak s během začít. Jednotlivé výběhy povedou kouči, kteří se běhu dlouhodobě věnují a umí druhé motivovat," vysvětluje Lída Formanová, úspěšná česká atletka. „Jednou si to vyzkoušíte a pak běhat nepřestanete," dodává s úsměvem světová rekordmanka.

Hodně lidí ve vašem okolí propadlo běhání a vy se stále odhodláváte nebo vás odrazuje to, že nemáte s kým vyběhnout? Zkuste proměnit nesmělé začátky v pravidelné tréninky, na něž se budete těšit a odcházet z nich spokojení a s dobrou náladou.

„Já už běhu propadnul. Takže z mých začátků vím, že je důležité mít hlavně motivaci a pravidelnost. A právě v tom, myslím, mohou být hodně nápomocní kouči tohoto projektu, kteří jsou vlastně parťákem i oporou na trati, a vůbec možnost jít si zaběhat ve skupině," popisuje sportovní komentátor Vojta Bernatský.

Účast na jednotlivých otevřených trénincích v rámci akce je zdarma. Stačí najít událost na Facebooku, vzít telefon, stáhnout RunCzech aplikaci a dorazit na start. Běžce čeká pitný režim, dárek a v neposlední řadě zážitky.

Zastávky běžecké show:
21. 9. 2015Praha – Stromovka
24. 9.České Budějovice – Nábřeží
29. 9.Karlovy Vary
1. 10.Pardubice
5. 10.Ústí nad Labem – Svádov
8. 10.Ostrava
12. 10.Olomouc
14. 10.Brno – Mariánské údolí
19. 10.Plzeň
22. 10.Jihlava
26. 10.Frýdek Místek
29. 10.Jablonec
5. 11.Liberec

Reklama

Související témata: