Hlavní obsah

Podívejte se! Jan Tuna ‒ neortodoxní sportovec tělem i duší?

René KujanSport.cz

Jan Tuna, známý bodrý chlapík z internetové televize Stream.cz šel do sebe. Od začátku roku kvůli natáčenému pořadu Fast Foot shodil deset kilo. Dalo by se říci, že si také pořídil pekáč buchet místo břicha, ale on ho tam měl už předtím. Jen tím pekáčem ven. Nicméně se dle vlastních slov méně podobá olihni a více člověku. Po několika uběhnutých půlmaratónech se nyní pustil do dalšího extrému. Co jeho tělo ještě snese?

Jan Tuna a Kralupy - Start - CílVideo: Sport.cz

 
Článek

Tentokrát se se mnou vydal na dlouhou běžeckou pouť z Kralup nad Vltavou, až kam jej nohy donesou, v rámci projektu na podporu sportujících vozíčkářů „3x Kralupy ‒ Start ‒ Cíl". S plánováním jsme se příliš neunavovali, cestu ani počasí příliš nezkoumali, však ono to nějak dopadne. Prostě v pátek večer vyběhneme, poběžíme, dokud nepadneme, přespíme a pak zase dál ‒ až do Ústí nad Labem, půjde-li to.

Všechny naše věci jsme naházeli do společného běžeckého vozíku, přibrali do party běžkyni Nelu a ‒ uběhli asi dvě stě metrů, než jsme zastavili u první hospody. Arts Café v Kralupech totiž provozují dva spřátelení sportsmeni a ti nás vybavili nezbytnou svačinou velkorysých rozměrů, tvarů i barev. Veselí, zakalené pouze skutečností, že jsem si nevzal karimatku, pokračovalo až do Roudnice nad Labem, kde nás opustila nejsličnější součást běžecké skupiny. Jak pravil klasik, vše se ale jednou v dobré vyzvrátí...

Líbí se vám, jak Jan Tuna nyní naložil se svým životem?
Ano, je to sličný chlapík a sport prostě k životu patří.
77,3 %
Ne, ještě si ublíží! Raději by měl pokračovat ve svém pařmenském olihním životě!
22,7 %
Celkem hlasovalo 141 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Café