Hlavní obsah

Usain Bolt paří dál. V Londýně platil v baru 400 tisíc, hlavně za šampaňské

Londýn

Trojnásobný zlatý medailista na třech olympijských hrách dokazuje, že to umí pořádně rozbalit i jinde než na tartanu. Poté, co kromě třetího vítězství ve sprintu na sto, dvě stě a čtyřikrát sto metrů ve štafetě mohl poslední olympijskou neděli slavit zároveň také své třicetiny, téměř dvoumetrový atlet noční život ani zdaleka neopouští. Z Ria ještě před závěrečným ceremoniálem odletěl. A před přistáním na půdě rodné Jamajky si udělal mezizastávku v Londýně.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tak oslava se povedla, teď ještě, co tomu řeknou doma...

Článek

Ještě v Riu stačil šokovat. To když se na sociálních sítích objevily jeho lechtivé fotky s údajnou dvacetiletou studentkou a vdovou po brazilském gangsterovi, kterého měla zastřelit policie. Ani záběry z nočních klubů v Riu de Janeiru nenechaly nikoho na pochybách, že bleskurychlý Usain si dokáže získat srdce mnoha dívek.

Bez povšimnutí nenechal ani londýnské bary a noční kluby. V doprovodu roje žen odjížděl do svého hotelu až v pět hodin ráno. Britský Mirror uvedl, že v jednom z barů platil hvězdný atlet účet 12 000 liber (asi 400 000 korun), kde bylo hlavní položkou dvanáct lahví šampaňského, které si poručil ke svému stolu. Návštěvníci klubu mluví o tom, že byl obklopen bezpočtem krásných žen.

V dalším z nočních podniků patrně nepobyl tak dlouho, účet už se vyšplhal jen na polovinu předešlého ‒ 6 000 liber (asi 200 000 korun). Očití svědci britskému médiu sdělili, že sprinter na tanečním parketu s dívkami velice věrohodně napodoboval kopulační pohyby.

Zdá se, že Bolt domů zatím nijak nespěchá, ačkoli tam na něj čeká jeho dlouhodobá vážná známost, kterou sám sprinter označuje jako „první dámu". Prý se měli zanedlouho brát. S jakou asi první dáma přivítá doma svého šampióna?

Reklama

Související témata: