Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Běhejte pro radost... a věcné ceny!

Praha

Tak se nám konečně podařilo předat první výhru ze soutěže právoplatnému majiteli! Krásná a odolná čelovka si našla běžce Jardu. Vy ostatní nezoufejte. Stále probíhá soutěž na aplikaci Endomondo a vy můžete být dalším vítězem!

Foto: Kronium.cz

Výherce naší historicky první soutěže dopaden, výhra předána!

Článek
Fotogalerie

Běháte rádi a také byste třeba chtěli něco vyhrát? Zapojte se do naší běžecké soutěže! Tento měsíc jde o sadu běžeckých ponožek značky Salming a dvě skvělé knihy z Mladé fronty (Život bez hranic a Jez a běhej).

Postup je jednoduchý:1) Nainstalujete do svého telefonu aplikaci Endomondo (verze zdarma postačí).2) Přihlásíte se k Výzvě „Baví nás Běhání.Sport.cz" na příslušný měsíc.3) Běháte, kolik vás baví (o km totiž až tak úplně nejde).4) Po ukončení měsíce odpovíte správně na soutěžní otázku. Ta se objeví na stránkách Běhání.Sport.cz i v diskuzi v aplikaci.5) Můžete vyhrát skvělé ceny, i když nemáte nejvíc kilometrů! Stačí nebýt první nebo druhý od konce a máte šanci!

Ještě zbývá celých šestnáct dní na to, abyste se mohli zapojit. Zatím jsme v říjnu společně naběhali 4775 kilometrů a spálili 366 800 kalorií. A běžíme dál! Pojďte s námi užít běžecké drogy i vy!

Reklama

Související témata: