Hlavní obsah

Baví nás běhání ‒ soutěž o ceny

Praha

Do třetího měsíce své existence vstoupila nedávno naše běžecká soutěž na sportovní aplikaci pro mobilní telefony Endomondo. Výherci už si od nás odnesli kvalitní odolnou čelovku, sadu běžeckých ponožek či hodnotnou běžeckou literaturu. V listopadu soutěžíme o kvalitní regenerační nápoj a triko od firmy USN a knihu pro běžce, kteří se nebojí výzev. Přidejte se také! Nerozhodují pouze naběhané kilometry, takže šanci vyhrát má v podstatě každý.

Foto: Icebreaker.com

Běhání nás baví! I v listopadu.

Článek
Fotogalerie

Co je potřeba udělat? Stačí mít na svém telefonu neplacenou verzi aplikace a připojit se k běžecké výzvě pod jménem „Baví nás Běhání.Sport.cz! Hlavně v listopadu!". A pak si už jen užíváte své oblíbené pohybové aktivity, nabíháte kilometry. Počítají se všechny, které urazíte se zapnutou GPS. Kdo naběhá nejvíce kilometrů... tak ještě nevyhrál. Abychom nedemotivovali začínající běžce nebo sportovce s menším množstvím času k dispozici, bude rozhodovat také kontrolní otázka.

VÝHRA
USN R3 ExcellKoncentrát potréninkového regeneračního nápoje
Hal KoernerUltra a dál aneb Jak se připravit na běhy od 50 km po 100 mil (z nakladatelství Mladá Fronta)

Ta se objeví první pracovní den po konci měsíce jak na našich stránkách, tak v komentářích samotné challenge a čtete-li Běhání.Sport.cz, nebudete mít problém na ni správně odpovědět. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď postupuje do dalšího kola, kde vítězí ten z jejích autorů, kdo toho více naběhal. Stačí tak nebýt úplně poslední nebo předposlední a máte šanci. Dělat něco, co vás baví, a ještě za to něco dostat? U nás je to možné. Vzhůru! Vstříc podzimním kilometrům!

SOUTĚŽNÍ ŘÍJEN
Vítěz ceny: Jan Bezslezina ze Zlína
Počet účastníků: 105
Počet kilometrů: 11 936

Reklama

Související témata: