Hlavní obsah

Vánoční vydání běžecké soutěže ‒ ještě více cen!

Praha

Naše běžecká soutěž na mobilní aplikaci Endomondo překonala tři měsíce a slaví tak první čtvrtletiny! Zároveň vstupuje do další důležité etapy svého života ‒ v prosinci na ni i na nás všechny čekají vánoce. Jak si s tím poradíme? Kdo bude běhat a kdo se jen válet u televize? A kdo nakonec shrábne výhru?

Foto: René Kujan, Sport.cz

Součástí výhry je sada kvaltiních kineziotejpů od BB.

Článek

Pro většinu z vás už nebude další soutěž na měsíc prosinec žádná novinka. Kdyby ale přeci jen, stručně zopakujeme: Každý měsíc se snažíme naběhat co nejvíce kilometrů (počítají se ty pod dohledem GPS). První pracovní den po uplynutí soutěžního měsíce se na našich stránkách i v komentářích na Endomondu objeví soutěžní otázka. Kdo čte Běhání.Sport.cz, bude v obraze a hravě odpoví. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď postupuje do finále. A až tady rozhoduje počet kilometrů. Kdo z těchto tří naběhal nejvíce, bere vše.

Chceme dát šanci všem, i začátečníkům či běžcům v časové tísni. Takže teoreticky stačí nebýt úplně poslední nebo předposlední a šance tam je. A na co se můžete těšit v prosincové edici? Hlavní cenu, sadu tří kvalitních korejských kineziotejpů BB poskytují (překvapivě) Tejpy.cz. Těšit se můžete i na větší než malé množství energetického nápoje RedBull a zdravé překvapení od portálu Seznam.cz.

Poslední soutěže se zúčastnilo přesně 110 běžců ze všech koutů republiky. Společně jsme naběhali 13 020 kilometrů, což představuje příjemně strávených 1,86 měsíců čistého času běhu.

Takže ‒ užívejte života a běhu! A když zrovna nemůžete běhat, aspoň si o běhání něco přečtěte. No kde jinde než na Běhání.Sport.cz?! Ať to běhá ve všech směrech a Ježíšek vám naježí, co se do vás vejde!

Reklama