Hlavní obsah

TEST: Triko Under Armour CC Wordmarks. Parťák do haly

Praha

Konečně zima, teplota padla pod bod mrazu. Pro zimní vyznavače běhání ideální podmínky. Jenže jsou všichni milovníci drkotajících zubů? Patrně ne. Proto jsme si vyzkoušeli triko, které je vhodné pro použití ve vyšších teplotách. Pánské tričko Under Armour CC Wordmarks můžete použít pro běhání na pásu, při fotbale v hale, při florbalu. Zkrátka víceúčelové, které nám poskytla firma ua-store.cz.

Foto: www.ua-store.cz

Pánské tričko Under Armour CC Wordmarks

Článek
Fotogalerie

Pro tentokrát nečekejte žádné přilnavé funkční triko, které obejme vaše tělo a prozradí každý podkožní detail. Toto bavlněné triko má volný střih, takže případné kilo navíc se s přehledem ztratí. Hlavní je ale vzdušný, měkký a funkční materiál, který nebrání pohybu a udrží vás déle v suchu, protože obsahuje Signature Moisture Transport System pro optimální odvod potu.

Jako v předešlých případech testování této značky, i zde byla použita technologie, která má zabránit růstu bakterií, které způsobují zápach. Při pohybu v tělocvičnách, posilovnách se nevyhnete více lidem. A kdo sportuje, potí se, což může být někdy nepříjemné, proto pánské tričko Under Armour CC Wordmarks obsauje anti-mikrobiální technologii, které eliminuje pachy, což oceníte vy, případně i okolí.

Triko, které se nevytahá

Výroba 4-Way Stretch umožňuje větší mobilitu a udržuje tvar, což jsme poznali sami při dvou trénincích. Triko jsme vyzkoušeli při běhání a v posilovně, kde po dvou dnech stále drželo formu, a neměli jsme problém se zápachem. Dva dny bez praní, dva dny pokaždé hodina sportu. Následně prošlo procesem praní a opět se vrátilo úspěšně do sportovního koloběhu.

Kdo si potrpí na design této americké firmy, chce ukázat, jakou značku nosí, tento výrobek mu splní i toto přání. Modré triko jako základ a na hrudníku velký červeno - bílý nápis Under Armour. Pokud nemáte v oblibě modrou, máte smůlu, více barev v době testu nebylo v nabídce.

Cena
690 Kč
Plusy
Materiál
Pohodlí
Design
Minusy
Jedno barevné provedení

Testované triko vás udrží v "chladu", když je horko, což je ideální případ pro sportování. Toto má podle výrobce na svědomí technologie HeatGear, která má být vaší druhou kůží. Při vzpomínce na „obyčejná" bavlněná trika, která dominovala před pár lety, se sami sebe můžeme zeptat - co bude za deset let?

Under Armour začal v roce 1996 s jednoduchým plánem dělat špičková trička. Po letech zdaleka nezůstal jen u nich. Dnes se firma neobejde bez laboratoří pro vývoj materiálů sportovního oblečení. V tomto směru ale není výjimkou, další velcí hráči na trhu jdou podobným směrem.

Reklama

Související témata: