Hlavní obsah

Soutěžíme také v únoru. Protože běhání nás baví

Praha

Na únor jsme pro vás připravili další soutěž ze soudku „běháme s mobilní aplikací“. Tradičně se přidržíme Endomonda a měsíční výzvy. Opět o ceny, tentokrát opět něco z běžeckého vybavení.

Foto: René Kujan, Sport.cz

Právě takhle může vypadat vaše únorová výhra.

Článek

Nedávno jsme vám přinesli první test běžecké proprietky vyrobené v České republice. Co bylo ještě poměrně nedávno naprostým standardem, globalizační kapitalismus změnil na nedostižné přání. Kalhoty ušité v Česku? Zapomeňte! Čína, Vietnam, Bangladéš a další neevropské země s pochybným zákoníkem práce.

Jsme proto moc rádi, že podobnou třešničku můžeme nabídnout i vám. Pravé česko-evropské běžecké legíny. U nás ušité, z italských materiálů. Nevídaná věc. Velikost bude samozřejmě určena na tělo výherci. A bude-li výhercem výherkyně, je pro ni připravena i dámská varianta. Jak pán, tak dáma si mohou vybrat ze dvou barevných kombinací: černo-modré nebo černo-červené.

A jak na to?

Běhejte v únoru, co můžete. Počítají se všechny naběhané kilometry pod dozorem GPS. Kdo jich naběhá nejvíce... tak ještě nevyhrál.

Abychom nedemotivovali začínající běžce nebo sportovce s menším množstvím času k dispozici, bude rozhodovat také kontrolní otázka.

Ta se tady zobrazí první pracovní den po konci měsíce a čtete-li Běhání.Sport.cz, nebudete mít problém na ni správně odpovědět. Pátá, sedmá a dvanáctá správná odpověď postupuje do dalšího kola, kde vítězí ten z nich, kdo toho více naběhal. Běhejte, čtěte o běhání, radujte se! Šanci na výhru mají téměř všichni, stačí nebýt úplně poslední nebo ten hned před ním!

Raději ještě připomínáme, že každý účastník se smí zúčastnit akce pouze jednou. Účast na akci není možné vymáhat právní cestou, a není možné namísto cen požadovat náhradní finanční plnění v hotovosti. Výhry jsou právně nevymahatelné. Organizátor si vyhrazuje právo úpravy či změny pravidel bez předchozího upozornění.

Reklama