Hlavní obsah

Snoop Dogg zahájí závody v Las Vegas

Las Vegas

Městské běhy s dlouhou tradicí většinou nepotřebují příliš mnoho propagace a reklamy. Plní se takřka samy. A v případě Spojených států amerických, města hříchu Las Vegas a jeho maratónu Rock’n’Roll to platí dvojnásob. Performer typu Snoop Dogga, bývalý dealer a člen černošského gangu a jeden z nejslavnějších rapperů všech dob, tomu už jen může nasadit korunu.

Foto: Profimedia.cz

Rapper Snoop Dogg zahájí největší běžeckou party roku ve velkém stylu.

Článek

Snoop Dogg vystoupí před 40 000 nabuzených účastníků večerního běžeckého klání 13. listopadu. Svůj koncert zahájí ve tři hodiny odpoledne a bude hrát až do zaznění startovního výstřelu slavného maratónu a půlmaratónu. Jeho stage bude hned naproti notoricky známému hotelu Luxor s více než 4400 pokoji.

„Snoop Dogg nepotřebuje žádné dlouhé představování," říká Josh Furlow, prezident seriálu závodů Rock'n'Roll Marathons. „Je jeden z nejlepších a nemůžeme být šťastnější, že jsme ho získali pro našich čtyřicet tisíc běžců, na největší běžeckou party roku," dodává nadšeně.

Rapper Snoop Dogg se na kulturním výsluní pohybuje už více než dvacet let. Přitom první část jeho života nebyla nikterak růžová. Otec opustil rodinu, když chlapcovi byly tři měsíce. Ten se později dostal i do vězení za držení kokainu. Svá teenagerovská léta strávil jako člen černošského pouličního gangu. Zážitky pak umělec zpracoval i do své hudby. Proslul především jako interpret takzvaného gangsta rapu. Zahrál si také před filmovými kamerami. A dnes má na kontě účinkování v desítkách filmů a seriálů.

Samotný závod je svátkem pohybu a zábavy. Slavný „The Strip" se uzavírá pro provoz jen na jediný den v roce ‒ a patří pouze běžcům. Ti si kromě samotného zdravého pohybu mohou vyrazit také z kopýtka. Las Vegas nabízí kupříkladu nespočet kapliček, kde můžete uzavřít sňatek. Je plné herních automatů, kasin i profesionálních společnic. A snad jen nakažlivé pohlavní choroby neznají ono pořekadlo: „Co se stane ve Vegas, zůstává ve Vegas."

Reklama

Související témata:
Snoop Dogg
Luxor