Hlavní obsah

Budou se dnes Brémy radovat z postupu?

Už dnes se Werder může na úkor Barcelony radovat z postupu mezi nejlepších šestnáct celků Ligy mistrů, ale potřeboval by k tomu kromě svého vítězství i klopýtnutí Katalánců na hřišti Levski Sofie, což není moc reálné. Jednoduchý ale jistě nebude ani první úkol, který zní - porazit Chelsea.

Článek

V prvním měření sil utrpěl Werder na Stamford Bridge porážku 2:0, i když nebyl rozhodně horším celkem. Poté uhrál doma remízu s Barcelonou a následně si poradil v obou utkáních s Levski Sofia. Svěřenci Thomase Schaafa měli v říjnu opravdu vynikající formu, když se jim dařilo skvěle střelecky i v defenzivních činnostech. Momentálně ale zažívají o něco horší období - v bundeslize tento měsíc stále nepoznali chuť vítězství. "Měli jsme pohovory v týmu. Každý musí začít sám u sebe, abychom se zlepšili," uvedl nejlepší střelec týmu Miroslav Klose. V dnešním souboji s Chelsea se kouč Schaaf musí obejít bez kapitána Baumanna, Owomoyeliho, Zidana a nejistý je také start Schulze.

Hráči Chelsea mohou vstoupit do dnešního utkání s chladnou hlavou, jelikož jejich postup do další fáze Ligy mistrů je opravdu na více než dobré cestě. K úplné jistotě jim stačí získat bod ve zbývajících dvou utkáních. "Nikoho nebudeme šetřit. Nepřijeli jsme sem s žádným béčkem, chceme vyhrát," řekl rázně k dnešnímu zápasu na Weser stadionu kouč Chelsea José Mourinho. Ten bude na německé půdě postrádat stopera Ricarda Carvalha, který si poranil kotník o víkendu v zápase s West Hamem. S mužstvem rovněž neodcestovali krajní obránce Wayne Bridge ani útočník Salomon Kalou. V sestavě naopak nebude chybět kapitán německé reprezentace Michael Ballack, pro kterého to bude první vystoupení ve své zemi v dresu Blues.

Oba týmy patří mezi nejlepší na světě a o jejich vyrovnanosti hovoří i kursy, které bookmakeři na toto utkání vypsali. Na Werder si u společnosti bwin vsadíte s kursem 2.45. Kurs na remízu má hodnotu 3.15 a na vítězství Chelsea 2.65.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články