Hlavní obsah

Chabarovsk - Slovan 3:2Řepík znovu skóroval, ale Slovan utrpěl další porážku

Moskva
Aktualizováno

Útočník Michal Řepík potvrdil v Kontinentální hokejové lize střeleckou formu dalším gólem, Slovan Bratislava ale na ledě Chabarovsku prohrál 2:3. Pro slovenský tým to byla třetí porážka za sebou a celkově sedmá z devíti zápasů v sezoně. Řepík je s pěti góly nejlepším českým střelcem v soutěži.

Foto: http://www.hcsparta.cz

Hokejový útočník Michal Řepík ještě v dresu pražské Sparty.

Článek

Dva dny po hattricku proti Kunlunu Řepík otevřel skóre zápasu v 15. minutě, Chabarovsk ale rychle vyrovnal. Ve druhé třetině domácí stav zápasu otočili, Slovanu se sice povedlo dát gól na 2:2, ale 81 sekund před koncem rozhodl Vjačeslav Ušenin.

K vítězství naopak přispěl gólem jiný český útočník Robin Hanzl, jenž třetí brankou v sezoně pomohl Spartaku Moskva k vysokému vítězství 6:1 nad Čeljabinskem.

I bez nejlepšího gólmana KHL uplynulého týdne Jakuba Kováře, který tentokrát přenechal místo v brance Vladimiru Sochatskému, si udržel stoprocentní úspěšnost Jekatěrinburg. Avtomobilist zvítězil 5:1 v olympijském Soči a vyhrál i osmý zápas v sezoně.

Jen o málo horší bilanci má Jokerit, jenž zatím v ročníku ztratil jen bod za porážku v prodloužení. Dnes na finský tým nestačili svěřenci trenéra Josefa Jandače z Magnitogorsku a v Helsinkách prohráli 3:5.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Slovan Bratislava 3:2 (za hosty Řepík 1+0)
Vladivostok - Dinamo Riga 2:3 po sam. nájezdech,
Kunlun Red Star - CSKA Moskva 0:3
Jokerit Helsinky - Magnitogorsk 5:3
HK Soči - Jekatěrinburg 1:5
Spartak Moskva - Čeljabinsk 6:1 (za domácí Hanzl 1+0).

Reklama

Související témata: