Hlavní obsah

Světovou jedničku odrovnal trénink s Kvitovou. Od Slovenky pak vyfasovala kanára

Wu-chan/Praha

Světovou tenisovou jedničku Simonu Halepovou nezastihl závěr sezóny zrovna v nejlepším rozpoložení. Po vyřazení v prvním kole US Open skončila hned po úvodním zápase i v čínském Wu-chanu, kde jí Slovenka Dominika Cibulková uštědřila dokonce kanára. Rumunka po porážce 0:6, 5:7 vysvětlovala svůj výpadek zraněním zad.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Halepová vypadla s Cibulkovou v prvním koleVideo: sntv

 
Článek

Halepová si podle svých slov přivodila zranění zad na předturnajovém tréninku s Petrou Kvitovou.

„Hráli jsme s Petrou tréninkový set a hned v první hře jsem si při forhendu zablokovala záda. Celý den jsem pak strávila v posteli, následně jsem se snažila cvičit a rehabilitovat, ale neměla jsem dost času dát se dohromady," vysvětlovala letošní šampiónka z French Open.

S Cibulkovou prohrávala jeden game za druhým a za stavu 0:5 se nechala ošetřit. „Na začátku bylo pro mě velmi těžké hrát, protože jsem měla zablokovaná záda. Normálně bych asi měla zápas vzdát, ale to jsem nechtěla. Vyhecovala jsem se a hrála jsem lépe a lépe," pokračovala Halepová.

„Hraji tady totiž moc ráda. Přijela jsem sem a chtěla se rvát až do konce, dokud bude šance. Ve druhém setu už jsem byla blízko, to mi dodalo víru, že úroveň mojí hry je dobrá. Nejsem tedy zklamaná, jen smutná z toho, že zranění přišlo z ničeho nic. Uvidíme, jak se to vyvine během pár dnů," dodala.

Cibulková potvrdila svůj herní vzestup. „Hrála jsem velmi dobře. Byl to pro mě kvůli jejím pauzám na ošetření mentálně těžký zápas. Jsem moc ráda, že jsem postoupila," těšilo Slovenku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články