Hlavní obsah

Okruh těhotných tenistek se rozrůstá. Další bývalá světová jednička oznámila radostnou novinu

Úplný tenisový baby boom! Další bývalá světová jednička v deblu bude brzy maminkou. Krátce po Martině Hingisové oznámila radostnou novinku také trojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře, Jelena Vesninová. Dvaatřicetiletá Ruska se pochlubila svým rostoucím bříškem na sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Jelena Vesninová.

Článek

Okruh těhotných tenistek a maminek se rozrůstá. Před pár dny se narodila dcera bývalé světové pětce ve dvouhře Anně Čakvetadzeové. Jednatřicetiletá Ruska, která vyhrála osm turnajů na okruhu WTA, ukončila kariéru před pěti lety. Poté se věnovala trénování a komentování v televizi.

Každým dnem očekává narození svého prvního potomka bývalá světová jednička ve čtyřhře Sania Mirzaová. Jednatřicetiletá Indka se na turnajích objevila naposledy loni na podzim, pak si ale poranila koleno a ukončila sezónu. Letos na jaře oznámila, že je těhotná. Podle jejího otce, který je zároveň jejím trenérem, by se vítězka tří grandslamů v deblu chtěla po porodu vrátit na kurty.

Největších úspěchů dosáhla Mirzaová v době, kdy hrála s Martinou Hingisovou. I ta před pár dny přišla s tím, že bude brzy maminkou. Krátce po ní na sociální sítích oznámila radostnou novinu další bývalá světová jednička ve čtyřhře, Jelena Vesninová. Dvaatřicetiletá Ruska se na fotce pochlubila rostoucím bříškem.

Vesninová se v květnu rozešla se svou dlouholetou parťačkou Jekatěrinou Makarovovou, s níž vyhrála French Open, US Open, Wimbledon, Turnaj mistryň a olympiádu v Riu. Své síly poté spojila s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou, avšak představily se spolu jen na French Open. Vesninová se poté zranila a od té doby nehrála. Zda se bude chtít po narození miminka vrátit na kurty stejně jako Victoria Azarenková či Serena Williamsová, zatím Vesninová neoznámila.

Reklama