Hlavní obsah

Pohár UEFA on-line: Mladá Boleslav - PSG

Před čtvrtečním zápasem Poháru UEFA v Mladé Boleslavi si soupeři nemají co závidět. Domácí i Paris St. Germain se krčí u dna tabulky skupiny G s jediným bodem za remízu v Bukurešti a ani generálka v lize se jim příliš nepovedla. Situace ve skupině je stále nepřehledná, ale porážka by posunula postupové naděje do oblasti teorie. Utkání sledujte on-line na Sport.cz.

Článek

"Pochopitelně chceme vyhrát, ale stále ještě máme před sebou zápas v Tel Avivu," naznačil trenér Dušan Uhrin, že se jeho tým nepožene za vítězstvím bezhlavě. Rozhodně se nenechává ukolébat skutečností, že to St. Germainu v poslední době moc nejde, ani v lize, ani v poháru. "Od Tel Avivu inkasovali dvě rychlé branky, a to zápas poznamenalo. Stále je to velkoklub a trenér Lacombe má tolik hráčů, že může sestavu neustále měnit," řekl Uhrin a dodal, že ani jednou neviděl hrál Pařížany ve stejném složení.

Když měl ukázat na největší nebezpečí, jmenoval portugalského útočníka Pauletu. "Ten umí dát gól snad ze všech pozic, a když se mu daří, je těžko k uhlídání. Ale jsou tam i Rothen, Cissé, pohyblivý Frau. Určitě mají víc útočných hráčů než obranných," konstatoval Uhrin.

Je přesvědčen, že si hosté nepřijeli jen pro bod, ale budou chtít vyhrát. "Oba celky vyznávají ofenzivní pojetí, ale stejně očekávám spíš tradiční taktickou pohárovou bitvu," řekl Uhrin.

Pohár UEFA on-line na Sport.cz:
Skupina G:Mladá Boleslav - Paris St. Germain

Do sestavy by se mohl vrátit uzdravený Abraham, který citelně chyběl v posledním ligovém souboji se Slováckem. "Zato start Matějovského je tak půl na půl," posteskl si Uhrin. Opora středové řady má svalové problémy.

Hostům chybí útočník Frau, který má bolestivě pohmožděná žebra. Hrát nemůže ani brazilský záložník Paulo César, který si stěžoval na bolesti zad. Ale trenér Guy Lacombe má široký výběr, takže to jeho plány příliš neovlivňuje. Útočné záměry Pařížanů potvrdil i jejich český stoper David Rozehnal. "Přijeli jsme pro body, ne pro bod. I když máme před soupeřem respekt, porazil Marseille a hlavně doma je silný," řekl Rozehnal.

Předpokládané sestavy:
Mladá Boleslav: Miller - Palát, Brezinský, Rajnoch, Nesvadba - Vaculík, Abraham, Matějovský, Poláček - Kulič (Holub), Pecka.
Paris St. Germain: Landreau - Mendy, Rozehnal, Armand, Traoré - Cissé, Kalou, Drame, Rothen - Pancrate, Pauleta.
Utkání začne ve 20:45, přímým přenosem ho vysílá ČT 2 a řídí rozhodčí Panič z Bosny a Hercegoviny.

Reklama

Související témata: