Hlavní obsah

Zlín - Pardubice 6:1Zlínští Berani rozdrtili Pardubice

MinutaMin. Tým Hráč Akce
10. Šlahař 1 : 0
13. Nosek 2 : 0
20. Šlahař 3 : 0
27. Honejsek 4 : 0
32. Vondráček 4 : 1
36. Honejsek 5 : 1
54. Herman 6 : 1
Záznam online reportáže

Zlín
Aktualizováno

Hokejisté Zlína vyhráli ve středečním utkání 9. kola Tipsport extraligy na domácím ledě nad Pardubicemi 6:1. Už po první třetině měli tříbrankový náskok a ten postupně ještě navyšovali. V tabulce se díky výhře Berani dotáhli o bod za osmé Pardubice. Dvěma trefami se v dresu vítězů blýskli Šlahař a Honejsek, gól a tři asistence zaznamenal Šlahař.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Pardubický obránce Petr Čáslava a útočník Michal Poletín ze Zlína v akci během extraligového utkání.

Článek
Fotogalerie

Berani svého soupeře nešetřili a po necelých deseti minutách poprvé gólově udeřili, když se trefil Šlahař. Ještě do první přestávky Zlín navýšil náskok na 3:0 a kráčel bez problémů za plným bodovým ziskem. V prostřední dvacetiminutovce se za domácí dvakrát trefil Honejsek a vzal Dynamu definitivně naději na bodový zisk. V poslední části hry Berani přidali ještě jeden gól a bez problémů dovedli utkání do úspěšného konce.

Předehrávka 9. kola hokejové Tipsport extraligy:
PSG Berani Zlín - HC Dynamo Pardubice 6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Branky: 10. Šlahař (Honejsek, Herman), 13. Nosek (Žižka, Poletín), 20. Šlahař (Fořt, Herman), 27. Honejsek (Herman), 36. Honejsek (Nosek), 54. Herman (Honejsek, Šlahař) - 32. Vondráček (M. Kratochvil, P. Sýkora). Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 1:4. Bez využití. Diváci: 3385.
Zlín: J. Sedláček - Řezníček, Freibergs, Gazda, Žižka, Valenta, Nosek, Ferenc - J. Ondráček, Fořt, Kubiš - Herman, Honejsek, Šlahař - Poletín, Fryšara, E. Kulda - Karafiát, P. Sedláček, Popelka. Trenéři: R. Svoboda a M. Hamrlík.
Pardubice: Kacetl - Miromanov, Wishart, Holland, Budík, Voženílek, Čáslava - Vondráček, Bubela, Rolinek - S. Treille, Marosz, Kusý - P. Sýkora, Poulíček, Perret - Mandát, Dušek, T. Svoboda - M. Kratochvil. Trenéři: Holaň, P. Marek a Janecký.

Reklama

Související témata: