Hlavní obsah

SPAL - Chievo 0:0Chievo stále čeká na výhru, veterán Quagliarella opět skóroval

Řím
Aktualizováno

Fotbalisté Chieva si připsali po bezbrankovém utkání na hřišti Spalu pátou remízu v italské lize v řadě a dál čekají na první vítězství v soutěži. S bilancí sedmi remíz a devíti proher jsou v tabulce poslední. Polský útočník Milik zařídil gólem z přímého kopu v nastaveném čase vítězství Neapole na hřišti Cagliari 1:0. V italské lize se trefil už poosmé. Hráči AS Řím otočili na domácím hřišti zápas s Janovem, který porazili 3:2 a posunuli se na šesté místo v tabulce.

Článek

Sampdoria Janov po dvou trefách v rozmezí tří minut ve druhém poločase porazila Parmu 2:0. Skóre uzavřel v 69. minutě Quagliarella, jenž se trefil v šestém ligovém utkání v řadě a celkem má na kontě devět branek.

"Ten je nesmrtelný. Měl by být chráněn jako součást světového dědictví UNESCO," žertoval po zápase trenér janovského celku Marco Giampaolo na adresu bývalého útočníka Juventusu, který v lednu oslaví 36. narozeniny. Český záložník Sampdorie Jakub Jankto zůstal jen mezi náhradníky.

Sampdoria se posunula těsně za pohárová místa. Ztrácí bod na šesté Sassuolo, které zvítězilo 2:0 na hřišti Frosinone i díky vlastnímu gólu obránce Ariauda. O bod za janovským klubem je Fiorentina, která po obratu vyhrála 3:1 nad Empoli.

Italská fotbalová liga - 16. kolo:
Spal Ferrara - Chievo 0:0
Fiorentina - Empoli 3:1 (40. Mirallas, 59. Simeone, 78. Dabo - 24. Krunič)
Frosinone - Sassuolo 0:2 (44. vlastní Ariaudo, 58. Berardi)
Sampdoria Janov - Parma 2:0 (66. Caprari, 69. Quagliarella),
Cagliari - Neapol 0:1 (90.+1 Milik)
AS Řím - FC Janov 3:2 (31. Fazio, 45. Kluivert, 59. Cristante - 17. Piatek, 33. Hiljemark).

Reklama

Související témata: