Hlavní obsah

Chomutov - Třinec 0:4Piráti z Chomutova dostali doma lekci od Ocelářů

MinutaMin. Tým Hráč Akce
1. Dravecký 0 : 1
6. Polanský 0 : 2
47. Polanský 0 : 3
59. Hrňa 0 : 4
Záznam online reportáže

rjm, škvSport.cz
Aktualizováno

Hokejisté Chomutova prohráli ve čtvrtečním předehrávaném utkání 38. kola Tipsport extraligy na domácím ledě s Třincem 0:4. Oceláři vykročili k výhře v úvodní třetině, už v 6. minutě vedli 2:0. Výhru pak zvýraznil v závěrečné části hry svým druhým gólem Polanský a v 59. minutě pečetil výsledek Hrňa. Třinec vede tabulku o tři body před Libercem, Piráti jsou předposlední.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Třinecký hokejový útočník Jiří Polanský dává gól v utkání 38. kola hokejové extraligy do sítě Chomutova. Gól inkasuje brankář Justin Peters, vše sledují jeho spoluhráči Juraj Valach a Vladimír Růžička.

Článek

Pokud Piráti chtěli pomýšlet na dobrý výsledek, brzy dostal jejich plán povážlivou trhlinu. Už po čtyřiadvaceti sekunách totiž Chomutov doma inkasoval první gól. A když se v šesté minutě zapsal do listiny střelců Polanský, vypadalo to se Severočechy bledě.

Prostřední dvacetiminutovka z pohledu skóre nic zásadního nepřinesla. Ve třetí části hry ale extraligový lídr dál mašíroval za vítězstvím. Polanský svým druhým zásahem dal Ocelářům klid. Pirátům nebylo přáno, aby oslavili se svými fanoušky alespoň čestný úspěch. Naopak v přesilovce Hrňa podtrhl přesným zásahem jasné vítězství.

Hokejová Tipsport extraliga, předehrávka 38. kola:
Chomutov - Třinec 0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 1. Dravecký (Martin Růžička, Marcinko), 6. Polanský (Cienciala), 47. Polanský (Dravecký), 59. Hrňa (M. Doudera, Marcinko). Rozhodčí: Horák, Hejduk - Hynek, Polák. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:1. Diváci: 2722.
Chomutov: Peters - Knot, Trefný, Valach, Dietz, Buchtela, Jank, Blaha - T. Svoboda, V. Růžička ml., Marjamäki - J. Stránský, Huml, J. Sklenář - Duda, Vantuch, Chrpa - J. Havel, Raška, Koblasa. Trenéři: V. Růžička st., Martínek a J. Šťastný.
Třinec: Hrubec - Krajíček, M. Doudera, D. Musil, Adámek, Galvinš, Matyáš, Roth - Martin Růžička, Marcinko, Dravecký - Hrňa, Polanský, Svačina - O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski - Cienciala. Trenéři: Varaďa, M. Zadina a Raszka.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice