Hlavní obsah

Odtajněno! Kolik budou stát lístky na Brazílii? Začíná se na tisícovce

Zápas české fotbalové reprezentace proti Brazílii, to bude opravdový svátek. Čeká se, že stadion v Edenu, který se nyní jmenuje Sinobo Stadium, bude 26. března praskat ve švech. Fotbalová asociace ČR nyní odtajnila, jak to bude se vstupenkami. Ty se začnou prodávat v Edenu 25. února od osmi hodin ráno a budou stát od 990 do 2490 korun. „O ceně lístků jsme interně dlouho diskutovali a myslím, že jsme se dokázali vejít do přiměřené cenové hladiny, která odpovídá výjimečnosti utkání," tvrdí Martin Malík, předseda FAČR.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Šilhavý v pozici reprezentačního kouče.

Článek

Vstupenky na bitvu s Brazílií, která bude mít výkop 26. března ve 20:45, bude možné koupit na webovém portálu www.vstupenkyfotbal.cz. Šéf FAČR se domnívá, že se povedlo cenu lístků stanovit v rozumném finančním horizontu.

„Brazilský tým představuje nejvyšší možnou sportovní kvalitu i prestiž, v Česku se navíc představí po dlouhých desetiletích. Právě proto jsme se snažili najít kompromis mezi hodnotou exkluzivního utkání a snahou udělat jej dosažitelným pro co možná největší počet našich fanoušků příznivců," říká Malík.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Předseda Fotbalové asociace ČR Martin Malík.

A snaží se přidat důkaz, že cena vstupenek není přemrštěná. „Jen pár dní po zápase s Brazílií se koná v O2 aréně koncert Josého Carrerase, který je na operní scéně legendou, podobnou jako Brazilci na fotbalovém hřišti. Nejdražší lístky jsou přitom o 600 Kč dražší než naše kategorie Premium seats. A já věřím, že zážitek to bude v obou případech fantastický."

Vstupenky na utkání s Brazílií:
I. kategorie 2490,- Kč
II. kategorie 1990,- Kč
III. kategorie 990,- Kč

„Utkání s Brazílií bude pro všechny kluky, i pro nás z realizačního týmu, opravdovým svátkem. Moc si přejeme, aby si na stadion našel cestu co možná největší počet fanoušků z celé republiky, se kterými bychom mohli tuto výjimečnou událost společně oslavit a kteří by nám zároveň pomohli v souboji se silným soupeřem," říká reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý.

Kromě tří základních kategorií vstupenek bude k dispozici také varianta Premium seats v hodnotě 3890,-Kč, za kterou fanoušci dostanou nejlepší místa na stadionu a také dárky od partnerů české fotbalové reprezentace.

„Premium seats doplňují nabídku pro fanoušky, svou kvalitou zaplňují prostor mezi vstupenkou nejvyšší kategorie a počtově omezenými VIP vstupenkami," dodává Martin Malík k nabídce vstupenek na utkání s Brazílií.

Je podle vás cena vstupenek na zápas fotbalové reprezentace s Brazílií přiměřená?
Ano, cena vstupenek je přiměřená jménu soupeře
26,9 %
Ne. Vstupenky jsou drahé, i když jde o slavného soupeře
73,1 %
Celkem hlasovalo 15011 čtenářů.

Reklama

Související témata: