Hlavní obsah

Piskáček a Pech podepsali nové smlouvy se Spartou

Praha

Hokejová Sparta si pojistila dva důležité hráče. Obránce Jan Piskáček a útočník Lukáš Pech budou i nadále hrát v extralize za Pražany. Oba zkušení hráči podepsali s Pražany nové dvouleté smlouvy. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Piskáček se upsal Spartě na další dva roky.

Článek

"Jsou to zkušení hráči, které v našem mladém týmu potřebujeme. Mají navíc velice silný vztah ke Spartě a neschází jim výkonnost. To jsou aspekty, na jejichž základech jsme měli zájem s nimi prodloužit smlouvy," uvedl sportovní manažer Michal Broš.

Devětadvacetiletý Piskáček i o šest let starší Pech působí ve Spartě od roku 2013. Piskáček se po nedávném odchodu Petra Vrány do Třince stal kapitánem týmu, Pech je aktuálně nejlepším střelcem i nejproduktivnějším hráčem mužstva, rovněž je asistentem kapitána.

Vedení Sparty dnes s odstupem zveřejnilo seznam hráčů, které získalo formou střídavých startů z první ligy. V případě potřeby mohou Pražané v závěru sezony využít brankáře Jakuba Neužila, obránce Martina Janduse a Radka Jeřábka a útočníky Lukáše Žalčíka, Tomáše Janduse, Davida Dvořáčka, Martina Nováka a Zdeňka Doležala.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články