Hlavní obsah

Chabarovsk - Omsk 3:2Kolář se Zohornou dovedli v KHL Chabarovsk k výhře. Bodoval i Nestrašil

Obránce Jan Kolář a útočník Tomáš Zohorna se v KHL každý dvěma body podíleli na výhře hokejistů Chabarovsku 3:2 nad Omskem. Kolář byl po přihrávce Zohorny autorem vítězného gólu, kterým zvýšil na 3:0, byť původně byla branka připsána Kirillu Rasskazovovi, který ránu od modré čáry zdánlivě tečoval. Oba čeští reprezentanti předtím připravili druhou branku zápasu pro Danila Fajzullina. Hosté ještě duel zdramatizovali, ale vyrovnání český gólman Marek Langhamer už nepřipustil.

Článek

Výhrou s předstihem vyřazeného týmu nad jistým účastníkem play off skončil i druhý dopolední zápas, ve kterém Vladivostok porazil Ufu 3:0. Druhý gól zápasu a svůj osmý v sezoně vstřelil český útočník Vojtěch Polák.

K postupovému osmému místu ve Východní konferenci se o bod přiblížil Novosibirsk, třebaže na ledě Nižněkamsku prohrával v 17. minutě už 0:4. Hosté dokázali vyrovnat a nakonec podlehli 4:5 v prodloužení. Na dvou brankách vítězného Něftěchimiku se asistencemi v přesilových hrách podílel český útočník Andrej Nestrašil.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Omsk 3:2 (za domácí Kolář 1+1, T. Zohorna 0+2)
Vladivostok - Ufa 3:0 (V. Polák 1+0)
Barys Astana - Kunlun Red Star 3:1
Nižněkamsk - Novosibirsk 5:4 v prodl. (za domácí Nestrašil 0+2).

Reklama