Hlavní obsah

Baroš se fanouškům Lyonu při premiéře líbil

PAŘÍŽ

Středeční první vystoupení Milana Baroše v dresu Olympique Lyon bylo příliš krátké na to, aby se jím francouzské deníky na svých sportovních stránkách zabývaly. Reakce fanoušků Lyonu na webových stránkách jsou ale až na výjimky spíše příznivé.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Milan Baroš na srazu fotbalové reprezentace

Článek

Sportovní deník L´Équipe poznamenal, že Baroš, který nastoupil v 58. minutě, kdy už jeho tým prohrával 0:2, už nemohl věci změnit, ale ukázal zajímavé momenty a byl užitečný svou rychlostí. Lyon nakonec prohrál 1:2, když právě Baroš těsně před koncem promarnil příležitost k vyrovnání.

V reakcích příznivců Lyonu na zápas při zmínkách o Barošovi zaznělo, že český hráč nezačal vůbec špatně. "Myslím, že Baroš něco přinesl. Sice nedal gól, ale to je dobré znamení, protože Nilmar a Carew ho při svých premiérách dali," napsal na webu fanoušek "Clemi", kterého zjevně oba zmínění útočníci v lyonském dresu nezaujali. Dodal, že podle toho, jak Baroš kontroluje a vede míč, to vypadá, že je to dobrý hráč.

"Amish" označil Barošovo vystoupení za jediný malý důvod k uspokojení ze zápasu, ve kterém Lyon nedokázal zvítězit už potřetí za sebou. Baroš podle něj vypadá velmi silný. Podle fanouška, který se podepsal "Milan Baros" bylo na hřišti vidět "aspoň nepříliš špatného Baroše, to je dobré znamení pro budoucnost".

"Myslím, že Baroš cítí motivaci, ukázal zajímavé věci," vyjádřil názor podepsaný "superjohn". "Jeho spolupráce s Fredem fungovala dobře. Když Fred odešel, trpěl víc, ale bojoval. Má opravdu potenciál, který se dá využít."

Z tohoto tónu vybočil jenom jistý "MASSALIA54", podle kterého by klub neměl "vrážet peníze do vykopávek a nakoupit opravdové útočníky, protože Baroš je penzista".

Reklama

Související témata: