Hlavní obsah

Rozbitá trofej? Internetem se šíří video naznačující, že Citizens zničili pohár pro vítěze Premier League

Manchester/Praha

Na internetu se v posledních hodinách objevilo video, které zabírá na chodníku ležící rozbitou trofej pro vítěze Premier League. Následně je záběr převeden na balkon nad chodník, na kterém je vidět třeba zděšený výraz Sergia Agüera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Manchesteru City slavili své tituly v ulicíchVideo: Manchester City TV, sntv

 
Článek

Video bylo nejspíše pořízeno v tréninkovém areálu City a zdá se z něj, že je dost jasné, co přesně se stalo - někdo z přítomných na balkónku při oslavách jednoduše trofej neuhlídal a stala se nehoda. Jenže je tomu opravdu tak?

Někteří další účastníci se na videu navzdory vážnosti situace smějí. A mají k tomu důvod. Trofeji se totiž podle všeho vůbec nic nestalo a celé video je podle serveru Mirror jen vtípkem klubové televize manchesterského klubu City TV. Než však tato skutečnost vyšla najevo, mnozí uživatelé internetu se videem nechali napálit.

Manchester City slaví fantastickou sezonu, ve které získal hned tři velké domácí trofeje - hráči vyhráli jak Premier League, tak i FA Cup a League Cup. Historický úspěch slavili v pondělí s fanoušky přímo v ulicích. Tým Pepa Guardioly je vůbec prvním, kterému se v Anglii podařilo vyhrát ligu i oba domácí poháry.

Spolu se svými mužskými kolegy slavil své triumfy i ženský tým. Fotbalistky City v lize sice skončily druhé za hráčkami Arsenalu, mohou se ale stejně jako jejich mužští kolegové radovat z vítězství v FA Cupu a League Cupu.

Reklama