Hlavní obsah

Karviná - Jihlava 2:1Strakova Karviná v úvodním duelu baráže o účast v první lize těsně vyhrála

MinutaMin. Tým Hráč Akce
7. Guba 1 : 0
42. Lingr 2 : 0
54. Klíma 2 : 1
Záznam online reportáže

Aktualizováno

Karviná vyhrála v úvodním utkání baráže o účast v první fotbalové lize nad Jihlavou 2:1. Tým trenéra Františka Straky vedl už po prvním poločase 2:0, Vysočina po přestávce korigovala a vytvořila si tak přijatelnější pozici před odvetou. Ta se v Jihlavě bude hrát v neděli. Druhou barážovou dvojici tvoří Brno a Příbram, jejichž úvodní souboj je na programu ve středu.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Karvinští fotbalisté se radují z úvodní branky v utkání baráže o první fotbalovou ligu.

Článek
Fotogalerie

Karviná vstoupila do utkání proti soupeři, který hrál v této sezoně jen FNL, lépe a brzy šla do vedneí. Postaral se o něj už v 7. minutě Guba. Chvíli před přestávkou pak pojistil týmu Františka Straky vedení přesným zásahem Lingr a vše vyhlíželo pro Karvinou skvěle.

Brzy po přestávce však Klíma snížil. Jihlava se dokonce chvíli radovala i z vyrovnání, branka na 2:2 však neplatila. Jihlava tak nakonec těsně prohrála, před nedělní odvetou však zůstává ve hře a může myslet na účast v nejvyšší soutěži.

Baráž o první fotbalovou ligu
Úvodní zápas
Karviná - Jihlava 2:1
Branky: 7. Guba, 42. Lingr - 53. Klíma. Rozhodčí: Matějček - Blažej, Hock. ŽK: Smrž, Krivák - Javůrek, Zoubele, Vaculík. Diváci: 3456.
Karviná: Pastornický - Čolič, Krivák, Rundič, Záhumenský - Smrž, Budínský (90. Faško) - Ba Loua, Lingr, Guba (71. Bukata) - Wágner. Trenér: Straka.
Jihlava: Vejmola - Breda, Chlumecký, Tijani, Novotný - Vaculík - Petr (90. Šefčík), Šulc, Zoubele, Javůrek (79. Preisler) - Klíma (85. Klobása). Trenér: Kučera

Reklama

Související témata: