Hlavní obsah

Další sportovní svatba! Rodiče roční Evelin a vynikající čeští atleti si o víkendu řekli „ano“

Praha

Bývalá atletka a vicemistryně Evropy v běhu na 400 metrů překážek z roku 2012 Denisa Rosolová a vicemistr Evropy v desetiboji z roku 2016 Adam Sebastian Helcelet jsou manželé! Dlouholetí partneři se vzali o víkendu v romantickém prostředí vesnice Suhrovice poblíž Jičína.

Foto: ČAS - Eduard Erben

Adam Sebastian Helcelet po boku tehdy ještě snoubenky Denisy Rosolové a dcery Evelin (archivní foto).

Článek

Novomanželé jsou již rodiči dcery Evelin, která se narodila loni v květnu. Šťastnou novinou se pár pochlubil na Instagramu, kde také Denisa Rosolová, nyní již Helceletová, sdílela pár fotografií ze svatebního dne.

„Nádherný den plný lásky, pohody a porozumění. Nemohla jsem chtít krásnější svatbu!" píše k jedné z fotografií.

A láskyplnými slovy nešetří čerstvě provdaná paní Helceletová ani u dalšího příspěvku. „Západ slunce, právě jsme skončili náš první tanec a byli jsme oba úplně promočení a zároveň tak šťastní," stojí u fotografie, na níž pár při polibku v malebné krajině drží lucerničky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Pro mě nejdokonalejší foto z celé svatby! Západ slunce, právě jsme skončili náš první tanec a byli jsme oba úplně promočení a zároveň tak šťastní ☺️ Moc děkujeme @ohhappydaycz za zorganizování te nejúžasnější svatby! Vše bylo naprosto dokonalé a ani déšť nám nepokazil tu radost ☺️ Víte proč byla dokonalá? Protože byla ve správných rukou! Řekli jsme pouze představu a o nic se nestarali. Výsledek byl naprosto dokonalý a zároveň to bylo pro nás velké překvapeni ☺️ Foto: Josef Marek @fotojosefmarek #zapadslunce #svatba #laska #svatebnisaty #boho #bohostyle #priroda #voda #rybnik #klobouk #ksandy #svetlo #lucerna #wedding #love #dress #nature

Příspěvek sdílený Denisa Helceletová (Rosolová) (@denisahelceletova),Čen 16, 2019 v 11:48 PDT

Reklama