Hlavní obsah

Útočník Fantiš se vrací z Příbrami do Zlína

Fotbalista Antonín Fantiš se po necelých dvou letech vrací do Zlína. Sedmadvacetiletý útočník přestoupil z Příbrami a ve staronovém působišti podepsal tříletou smlouvu. Ševci o tom informovali na svém webu. Hráč už je na soustředění v Rakousku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Antonín Fantiš se vrací z Příbrami do Zlína.

Článek

Fantiš ve Zlíně působil v letech 2015 až 2017, i vinou zranění se ale tehdy příliš neprosadil. S Příbramí následně vybojoval návrat do ligy a v uplynulé sezoně byl po Janu Matouškovi druhým nejlepším týmovým střelcem.

Nejvyšší soutěž hrával také v Jablonci a Ostravě, celkem má v lize na kontě 202 startů a 20 branek. Ve Zlíně se znovu sejde s trenérem Josefem Csaplárem, který v uplynulé sezoně působil v Příbrami a v závěru ročníku ho nahradil Roman Nádvorník.

"Chtěl bych poděkovat Příbrami za krásné dva roky, kdy jsme dokázali postoupit do ligy, což byl jeden z mých nejlepších okamžiků v kariéře. Samozřejmě pro mě moc znamenalo i nedávné udržení v lize. Byla to dlouhá a náročná sezona. Přeji všem, ať se daří a hlavně klukům z kabiny zdraví," říká Fantiš na rozloučenou.

Rodák z Prahy byl v minulé sezoně druhým nejlepším ligovým střelcem Příbrami, kde se mu povedlo nastřílet sedm branek a přidal tři asistence. Víc gólů si připsal jen talentovaný Jan Matoušek.

Reklama

Související témata: