Hlavní obsah

Bouračka jako z hororu. Při nehodě zemřela bývalá hvězda zámořské ligy

Texas/Praha

Sportovní svět zasáhla smutná zpráva. Při tragické dopravní nehodě zemřela šestatřicetiletá bývalá hvězda NFL - Cedric Benson. Ke karambolu, který média přirovnávají k hororovým bouračkám, došlo v Texasu. „Policie potvrdila, že vyšetřuje tragickou nehodu, ke které došlo kolem desáté hodiny večer. Při nehodě zemřeli muž a žena, oba třicátníci," uvádějí policejní zdroje. Další dva lidé utrpěli zranění.

Foto: Sport.cz

Sportovní svět zasáhla smutná zpráva. Při tragické nehodě zemřela šestatřicetiletá bývalá hvězda NFL - Cedric Benson.

Článek

Benson zářil během studia na University of Texas a následně podepsal smlouvu s týmem Chicago Bears na 35 milionů dolarů. Neustál však velkou slávu a po dvou incidentech pod vlivem alkoholu dostala jeho kariéra trhliny.

„Cedricovo chování nebudeme tolerovat. Když jednotlivec ničí cíle týmu a ten tím trpí, nemůžeme to omlouvat. Ti, co nechápou význam slova tým, nebudou hrát za Chicago Bears," prohlásil Jerry Angelo, tehdejší generální ředitel Bears.

Benson hrál naposledy v NFL před pěti lety, kdy nastoupil za Green Bay Packers. Minulý týden měla hvězda problém se zákonem, když v Travis County v Texasu odmítla zaplatit pokutu za jízdu v opilosti. Další incident se stal Bensonovi osudným, když při dopravní nehodě přišel o život.

Reklama