Hlavní obsah

Divoký konec přestupového období? Neymarův transfer má spustit lavinu, píší v Anglii

Londýn

Zatímco Neymar stále ještě zůstává fotbalistou Paris Saint-Germain, klub už podle informací britského listu Daily Mirror našel náhradu za Brazilce, o něhož se údajně přetahují Real Madrid s Barcelonou. Novou tváří by se ve francouzské metropoli měl stát Winfried Zaha z Crystal Palace, spolu s ním navíc může dorazit také Paulo Dybala z Juventusu.

Foto: Lee Smith, Reuters

Winfried Zaha je momentálně oporou Crystal Palace.

Článek

Anglický deník informuje, že zástupci pařížského celku posílají delegaci do Londýna, kde sídlí Zahův současný zaměstnavatel. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem 100 milionů liber, tedy asi 2,85 miliardy korun.

Neymara si přitom v PSG cení zhruba na dvojnásobek, takže pokud některý ze španělských velkoklubů dotáhne transfer během posledních osmi dnů přestupového okna, dojde zároveň na přesun reprezentanta Pobřeží slonoviny do Paříže.

Zaha je odchovancem Crystal Palace, když se ve čtyřech letech s rodiči a osmi sourozenci stěhoval z Afriky do jiholondýnského obvodu Croydon, kde se zároveň nachází Selthurst Park, domovský stánek Orlů.

Foto: Sport.cz

Útočník Paulo Dybala v novém sešívaném dresu Juventusu.

Rodák z Abidjanu však není jediný, koho by mohl přivést do Parku princů odchod Neymara a s ním uvolněné finanční prostředky. Dalším borcem na seznamu má být také Paulo Dybala z Juventusu. přičemž v PSG prý chtějí přivést Zahu s Dybalou najednou.

Juventus by v případě odchodu své hvězdy měl pro změnu mít zájem o Christiana Eriksena z Tottenhamu, takže závěr přestupového období v Evropě možná chystá velmi zajímavé změny.

Reklama

Související témata: