Hlavní obsah

Jekatěrinburg - Spartak 2:4Neporazitelnost Jekatěrinburgu ukončili hokejisté Spartaku Moskva

Moskva
Aktualizováno

Hokejisté Spartaku Moskva ukončili neporazitelnost Jekatěrinburgu v Kontinentální lize. Na ledě Avtomobilistu zvítězili 4:2 zejména zásluhou čtyřicetisekundové pasáže na přelomu první a druhé třetiny, v níž českého brankáře Jakuba Kováře překonali třikrát z bezprostřední blízkosti.

Článek

Sekundu před první sirénou vyrovnal Arťom Fjodorov na 1:1, po dvaceti sekundách druhé části dokonal obrat Michail Junkov a za další 19 vteřin kapituloval Kovář po střele Jakova Rylova. Spartak už si vítězství vzít nenechal a bodoval po třech porážkách. Jekatěrinburg vyhrál předchozích osm zápasů a byl posledním neporaženým týmem v soutěži. Dál ale vede s náskokem Východní konferenci.

Český útočník Dmitrij Jaškin dal svůj druhý gól v KHL. Posila Dynama Moskva z NHL zpečetila vítězství 4:1 nad Dinamem Riga.

Šestou výhru v řadě si připsala Kazaň, která porazila Magnitogorsk na jeho ledě 2:1. Naopak Metallurgu se dál nedaří a poté, co místo českého kouče Josefa Jandače přišel k mužstvu Ilja Vorobjov, prohrál Magnitogorsk pět ze šesti zápasů.

KHL:
Jekatěrinburg - Spartak Moskva 2:4
Ufa - Nižněkamsk 2:0
Magnitogorsk - Kazaň 1:2
Čerepovec - Nižnij Novgorod 2:4
HK Soči - Vladivostok 1:2 v prodl.
Dinamo Minsk - Jokerit Helsinky 5:0
Dynamo Moskva - Dinamo Riga 4:1 (za domácí Jaškin 1+0)

Reklama

Související témata: