Hlavní obsah

Brankářka se po chycené penaltě pořádně rozvášnila. Co předvedla před kamerou?

San Jose/Praha

Emoce před kamerou tryskaly naplno! Divoké gesto se zamčenou pusou na pomyslný zip, tak slavila brankářka Katie Mayerová zneškodněnou penaltu ve finálovém utkání šampionátu NCAA. Stanford vyhrál v rozstřelu nad výběrem Severní Caroliny 5:4 a má titul. Co dalšího předvedla brankářka po úspěšném zásahu se můžete podívat v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Brankářka se po chycené penaltě pořádně rozvášnilaVideo: sntv

 
Článek

Penaltový rozstřel, to jsou vždycky obrovské nervy. Pro fanoušky a ještě větší pro samotné aktéry. A je skoro jedno, zda se hraje o bod navíc v české třetí lize, finále mistrovství světa, nebo třeba v univerzitní soutěži. Právě tam na sebe narazily dívčí výběry Stanfordu a Severní Caroliny. Klíčový zákrok si připsala Mayerová, když zneškodnila nepříliš povedený pokus soupeřky. O to větší radost ale měla.

„Ano, ano," křičela šťastná brankářka, divoce u toho máchala rukou a nakonec pomyslně podtrhla název týmu, který svítil na jejím dresu. Vše na znamení triumfu doprovodila gestem, kterým napodobila zapínání zipu, jako by chtěla soupeři a jeho fanouškům zavřít ústa. Vítězný tým získal třetí trofej v historii, první od roku 2017.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín