Hlavní obsah

To vám prostě neřeknu... Vrba mlžil před bitvou s Interem Milán. V novinách se toho napíše, smál se

Sofie/Praha

Velká premiéra čeká na českého trenéra Pavla Vrbu na lavičce bulharského Ludogorce Razgrad, který hostí v úvodním duelu vyřazovací části Evropské ligy italský Inter Milán. Explzeňský kouč doufá, že se mu podaří slavného soka zaskočit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Trenér Ludogorce Razgrad Pavel Vrba před soubojem s Interem MilánVideo: sntv

 
Článek

Vrba už má za sebou skvělý debut v bulharské lize, v němž jeho tým rozdrtil celek v tabulce předposlední Botev Vraca 6:0, jenže ve čtvrtek večer jej čeká protivník z úplně jiné dimenze.

„Víme, že nás čeká velice silný soupeř. Inter Milán je obrovský favorit. Určitě mu ale chceme tu roli hodně znesnadnit a doufám, že se nám to podaří," zadoufal na tiskové konferenci před utkáním.

Na ní se vykrucoval před novináři s konkrétnějšími informacemi o zdravotním stavu hráčů bulharského týmu.

„Věřím, že odehrajeme dobré utkání. A co se týče hráčů? Máme nějaké problémy. Ale takhle před zápasem .... To vám prostě neřeknu," tajnůstkařil přerovský rodák.

Méně vyhýbavě reagoval i na spekulace v médiích, že třetí tým italské ligy nepřijede v nejsilnějším možném složení. Má se za to, že když Inter nepostoupil ze „slávistické" skupiny Ligy mistrů, v níž ho předstihly Barcelona a Dortmund, boje na evropské scéně pro něj ztratily atraktivitu.

„V novinách se píše spousta věcí. Nechme to na Interu, jak se rozhodne a s kterými hráči přijede. Já osobně si myslím, že utkání bude brát velmi vážně a přijede s tím nejsilnějším, co má," vysvětloval.

„Já se každopádně snažím své mužstvo před takto velkými zápasy dostat do nejlepší formy. Doufám, že ukážeme, čeho jsme schopni. Velkých hvězd se nebojím, ale mám k nim respekt," dodal 56letý stratég.

Zápas začíná ve čtvrtek od 18:55 a v podrobné online reportáži jej můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: