Hlavní obsah

Blonďatá dračice má pro strach uděláno! Teď se svlékla pro Playboy

Bern/Praha

Tahle na pohled křehká dívka se jen tak něčeho nezalekne! Jndia Erbacherová za volantem silných a hřmících dragsterů vymáčkne ze svého stroje rychlost přes 450 km/hod., kvůli pandemii koronaviru však musí s překonáváním rekordů na čas počkat. Půvabná Švýcarka teď ale ukázala, že dokáže být nejen rychlá, ale také sexy. Však posuďte sami.

Foto: Profimedia.cz

Závody dragsterů se těší zejména v zámoří velké oblibě.

Článek

„Toužila jsem být první dívkou z branže závodů dragsterů v Playboyi," přiznala svoje pohnutky čtyřiadvacetiletá závodnice, co ji vedlo k tomu, že na nabídku nafotit kolekci pro švýcarskou verzi vyhlášeného magazínu kývla.

Svlékla šaty a v růžových bikinách hodně odhalila. V boxech, na dráze či vleže na svém dragsteru. Snímky jsou jemné, decentní, fanoušci mohu obdivovat i její poutavé tetování, které obvykle skrývá pod závodní kombinézou.

„Chtěla jsem dokázat, že se v tomhle typicky mužském a obtížném sportu dokážu pohybovat. Nemám problém, když si musím zašpinit ruce, ale ráda se také nechám obletovat, jako každá žena," vysvětluje Erbacherová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#tbt Nitrolympx @hockenheimring_official when life was normal and we did the shooting for @playboyswitzerland

Příspěvek sdílený Jndia Erbacher|25|Basel (@jndia_erbacher),Bře 28, 2020 v 9:53 PDT

A proč není na žádné fotografii nahá? „Kdepak, to by se mému příteli jistě nelíbilo," vysvětluje se smíchem sličná blondýnka.

Reklama