Hlavní obsah

Příbramský Müller po zranění: Na hřišti jsem v soubojích strach neměl

Čtyři ligové zápasy musel po zlomené čelisti ve 4. kole od teplického stopera Lukáše pauzírovat příbramský obránce Martin Müller. V neděli už mohl o dvě a půl kila lehčí vyběhnout na hřiště Mladé Boleslavi, kde ovšem svému týmu pomoci nedokázal a odcházel tak z trávníku po prohře 1:3. „Menší problémy mám ještě s příjmem potravy, ale jinak se už cítím dobře,“ odpověděl na dotaz Sport.cz zkušený příbramský zadák.

Článek

Vinou zranění jste musel vynechat čtyři ligová kola, nyní jste už zcela fit?

Už je to celkem dobré. Je to právě měsíc od té doby. Menší problémy mám ještě s příjmem potravy, ale jinak se už cítím dobře.

Co vaše váha, na ní se to nepodepsalo?

No jistě, že ano. Mám nyní o dvě a půl kila méně než obvykle mívám. Bohužel se mi moc nedaří nabrat.

Vy jste se s teplickým stoperem Lukášem vyrovnal mimosoudně, byl jste s ním ještě od toho incidentu v kontaktu?

Vše řešil můj právní zástupce, já jsem s ním už potom nekomunikoval. Může se to stát každému. Nyní už bych to nerad dál rozebíral.

Přeci jen, i on musel po disciplinárním trestu vynechat několik zápasů, vnímal jste to jako adekvátní potrestání?

Měl stát šest zápasů, nakonec byl o dva omilostněn, a tak mohl nastoupit do tohoto kola stejně jako já. Tak jsme nakonec dopadli stejně, což je, myslím si, dobře.

Kdy jste se dozvěděl, že nastoupíte na hřišti Mladé Boleslavi?

Už týden jsme trénovali ve složení, které nasvědčovalo, že už se mnou trenér počítá. Jinak jsem v tréninkovém procesu zhruba dva týdny.

Přeci jen musíte mít onen incident s loktem v obličeji ještě v živé paměti, nebál jste se jít naplno do všech vzdušných soubojů?

Už v tréninku jsem si na tvrdé hlavičkové souboje zvykl, tak mě to nyní už nemohlo vyvézt z míry. Kdybych měl mít strach, tak by vůbec nemělo cenu jít na hřiště.

Vaše přítomnost na trávníku Příbrami bohužel nepomohla, v čem tkvěla prohra s nyní již vedoucím týmem tabulky?

Bohužel jsme jako první dostali gól a pak jsme se těžko prosazovali. Celý týden se připravujeme na standardní situace a potom z ní dostaneme branku. S tím se pak těžko něco dělá. S Mladou Boleslaví to je o tom prvním gólu. Mají formu a po vstřelení gólu se jim hraje samozřejmě daleko lépe.

Reklama

Související témata: