Hlavní obsah

Bělohlav trestal za urážku rodiny

KLADNO

Dal dva góly, byl vyhlášen nejlepším hráčem Kladna, ale i přesto hokejovým útočníkem Radkem Bělohlavem po vítězství 5:2 nad Budějovicemi cloumala zlost. Důvod byl prostý: pětkrát vyloučený útočník Jihočechů Radek Duda.

Foto: Jan Tauber (HC GEUS OKNA Kladno)

Hokejisté Kladna Jaroslav Kalla (vlevo) a Radek Bělohlav

Článek

„Urážel moji rodinu, což se nedělá. Nikdy se mi za celou kariéru něco takového nestalo. Uznávám ho jako hokejistu, jako člověk u mě ale hodně klesnul,“ vyprávěl 38letý útočník Středočechů.

„I proto mám smíšené pocity, byť radost z vítězství je veliká. Potřebovali jsme po čtyřech zápasech vyhrát za tři body. A já se po gólu inkasovaném v oslabení bál, že nás srazí do kolen,“ vykládal odchovanec Budějovic.

S Dudou se dostal do křížku v průběhu velice emotivní třetí třetiny. „Bránil jsem našeho brankáře, situace plynula ze hry,“ vysvětloval potyčku ve vlastní třetině. „Duda asi závěr neunesl,“ pronesl Bělohlav. „S klukama z Budějovic jsem se potkal před stadiónem, když přijeli. Podali jsme si ruce, jsme v pohodě. Ti by si nic takového nedovolili,“ naznačil, že na mateřský oddíl nezanevřel.

„Jsem na něj zvědavý v Budějovicích,“ pronesl stroze směrem ke kladenskému útočníkovi Radek Duda.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články