Hlavní obsah

Zbitý a okradený! Anglický reprezentant se ocitl tváří v tvář zlodějům

Londýn

Hrůzný zážitek má za sebou hvězda anglické fotbalové reprezentace Dele Alli. Ofenzivní záložník Tottenhamu byl zbit, okraden a ohrožován nožem poté, co v noci z úterý na středu načapal zloděje, kteří se vloupali do jeho domu na londýnském předměstí Barnet. Pobertové ukradli šperky a luxusní hodinky v hodnotě stovek tisíc liber, policie po nich pátrá.

Foto: David Klein, Reuters

Záložník anglické fotbalové reprezentace a Tottenhamu Dele Alli načapal ve svém domu zloděje.

Článek

Podle dostupných informací vnikli dva muži v kuklách zadním vchodem do fotbalistova domu, kde v tu dobu pobýval Alli se svou přítelkyní modelkou Ruby Maeovou a skupinkou přátel a hráli karty. Pachatelé odcizili šperky a luxusní hodinky, a když Alli nezvané vetřelce vyrušil, udeřili ho pěstí do tváře a ohrožovali nožem. Zraněn byl také Alliho bratr z adoptivní rodiny Harry Hickford. Pak lupiči z domu uprchli.

Poté, co britská média o vloupání informovala, Alli událost potvrdil na Twitteru. "Děkuji za všechny povzbuzující zprávy. Byl to děsivý zážitek, ale už jsme všichni v pořádku. Vážím si vaší podpory."

Čtyřiadvacetiletý středopolař Tottenhamu utrpěl drobná zranění v obličeji, stejně jako u Hickforda však nebylo nutné ošetření v nemocnici. Alli předal policii záznamy z bezpečnostních kamer a strážci zákona zahájili vyšetřování.

Před dvěma měsící se stala terčem ozbrojeného přepadení rodina jiného hráče Tottenhamu Jana Vertonghena. Lupiči se do jejího londýnského domu vloupali v době, kdy byl belgický obránce s týmem na osmifinále Ligy mistrů v Lipsku. Do domu vnikla čtveřice mužů v kuklách a Verthongenovu ženu a děti ohrožovali noži.

Loni byla zase na ulici napadena ozbrojenými zloději aut dvojice hráčů Arsenalu Mesut Özil, Sead Kolašinac. V únoru byl už podruhé vykraden dům Sadia Maného z Liverpoolu v době, kdy senegalský záložník hrál osmifinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov.

Reklama

Související témata: